Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

A Krono Original padlófűtésre is alkalmas termékei az összes Európai Uniós környezetvédelmi és egészségügyi szabványnak megfelelnek. A Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padlóra 20 év garanciát vállal a gyártó a helyes garanciális feltételek betartása mellett. Az autentikus dombornyomás természetes megjelenést kölcsönöz a padlónak.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K057PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K057 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padló egy klikkes rendszerű vinyl padló, amely a laminált padlókhoz hasonlóan könnyen és gyorsan telepíthető.

20 év gyártói garancia vonatkozik rá a helyes garanciális feltételek betartása mellett, valamint 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben, amely mérgező veszélyt jelent a belélegzés során. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Pontosan ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre. Ha egy gyártó cég odafigyel erre, miért ne tenné Ön is!

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padló egy klikkes rendszerű laminált padló, amely a laminált padlókhoz hasonlóan könnyen és gyorsan telepíthető.

Ezek a padlófűtésre is alkalmas termékek az összes Európai Uniós környezetvédelmi és egészségügyi szabványnak megfelelnek. A Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padlóra 20 év garanciát vállal a gyártó a helyes garanciális feltételek betartása mellett.

Ezeket a kiemelt odafigyeléssel megmunkált padlóburkolatokat 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi. Mindamellett, hogy tartósak és hosszú élettartamúak, a Krono Original Super Natural laminált padlók egy különleges antibakteriális bevonattal vannak ellátva, amely megakadályozza a padlóra kerülő baktériumok szaporodását, ezáltal teremtve egészséges környezetet otthonában.

A Krono Original Super Natural K057 Clearwater Oak laminált padló modern kivitelezésével és valósághű textúrájával egy természetes fahatást keltő termék, ami ennek a kifejezetten közkedvelt tulajdonságának köszönhetően minden otthonba elviheti a természetközeliség és frissesség érzetét. Az autentikus külsejű, dombornyomott padlófelületek természetes megjelenést kölcsönöznek, ezt a természetességet pedig mi sem bizonyíthatja jobban, mint a tény, miszerint a Krono Original Super Natural padlók 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készülnek.

Reméljük, új termékünk a K057 Clearwater Oak laminált padló felkeltette az Ön érdeklődését is! Nézze meg a termékcsalád további tagjait! A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőlécek

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-belveder-tolgy-belvedere-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest