Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro laminált padló

9766 Ft
négyzetméter ár: 4 321 Ft

A Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro laminált padló környezetbarát technológiával készül, 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 321 Ft / m2
Csomag ára: 9 766 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-8631PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-8631 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 321 Ft / m2
Csomag ára: 9 766 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro laminált padló környezetbarát technológiával készül, 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú besorolás és AC4 kopásállóság, illetve 20 év gyártói garancia jellemezi a helyes garanciális feltételek betartása mellett. Tartóssági besorolásának köszönhetően akár forgalmas közösségi terekben is megállja a helyét, legyen szó például ebédlőről, nappaliról vagy egyéb helyiségekről a fürdőszobák kivételével!

A Krono Original Super Natural padlóknak sok előnyös tulajdonsága van, ezért kedvelt termékek. A Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro laminált padló egyik előnye az A.B.C. antibakteriális komforttal ellátott felülete. Ez a bevonat meggátolja a baktériumok elszaporodását a padlón és tiszta, egészséges környezetet teremtenek otthonában. A Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro nedvességálló laminált padló V-fuga jelzéssel van ellátva, ami azt jelenti, a laminált padló lapjai 4 oldalt fózoltak, ezáltal még természetesebb hatást keltenek, bárhol is alkalmazzuk azt.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről tájékoztat a beltéri levegőben. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre.

A Krono Original Super Natural kollekcióban minden padlót úgy terveztek, hogy azok tükrözzék a fa minden természetes tulajdonságát.

Mint például az erezet, a szín és a textúra változásait. Az autentikus dombornyomott felület fokozza a fa erezetének mélységét és karakterét, ezzel is garantálva a természetközeliség érzetét az otthonában.

A Krono Original Super Natural 8631 Castle Oak Synchro laminált padló egy egyszerűen telepíthető termék az úgynevezett 1 click 2 go Pure + rendszernek köszönhetően. A laminált padlója lerakásához keresse bizalommal a Padlófutár képzett szakembereit, akik gyorsan és egyszerűen elvégzik a munkát. Ha kérdése adódna, keresse fel kollégáinkat!

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-magnus-tolgy-oak-magnus/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest