Krono Original Super Natural 5542 Boulder Oak Synchro laminált padló

9766 Ft
négyzetméter ár: 4 321 Ft

A Krono Original Super Natural 5542 Boulder Oak Synchro laminált padló egy stílusos, vintage tónusokat ötvöző laminált padló dombornyomott felülettel, ami természetes megjelenést kölcsönöz a padlónak.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 321 Ft / m2
Csomag ára: 9 766 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-5542PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-5542 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural 5542 Boulder Oak Synchro laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 321 Ft / m2
Csomag ára: 9 766 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Super Natural 5542 Boulder Oak Synchro laminált padló egy stílusos, vintage tónusokat ötvöző laminált padló dombornyomott felülettel, robusztus deszka formátumban.

20 év gyártói garancia vonatkozik rá a helyes garanciális feltételek betartása mellett, valamint 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben, amely mérgező veszélyt jelent a belélegzés során. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Pontosan ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre. Ha egy gyártó cég odafigyel erre, miért ne tenné Ön is!

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A gyártó a padlóra 20 év gyártói garanciát vállal a helyes garanciális feltételek betartása mellett. Mindemellett 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemezi, ennek köszönhetően akár forgalmas közhasználatú épületekben, például iskolai teremben, irodákban és könyvtárakban is megállhatja a helyét.

A Krono Original Super Natural kollekcióban minden padlót úgy terveztek, hogy azok tükrözzék a fa minden természetes tulajdonságát, mint például az erezet, a szín és a textúra változásait. Az autentikus dombornyomott felület fokozza a fa erezetének mélységét és karakterét, ezzel is garantálva a természetközeliség érzetét az otthonában.

A Krono Original Super Natural padlók számos kitűnő tulajdonsággal rendelkeznek.

Felületük rugalmas anyagú, így a lakáson belüli hőingadozással szemben ellenállóbb ezért padlófűtéshez is alkalmasak. Antibakteriális tulajdonságukat egy úgynevezett A.B.C. bevonatnak köszönhetik, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását a padló felületén, ezáltal adva tiszta és egészséges környezetet otthonában. A 1click 2go Pure + rendszerrel, a padlólap lerakása szinte gyerekjáték.

Reméljük, a Krono Original Super Natural 5542 Boulder Oak Synchro laminált padló felkeltette az Ön érdeklődését is! Ha ez így van, akkor nézze meg a termékcsalád további tagjait! A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-fenyo-white-pine/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest