Krono Original Super Natural 5985 Sherwood Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

A Krono Original Super Natural 5985 Sherwood Oak laminált padló, ellenáll, az ingatlanon belüli hőmérsékletváltozásnak, így padlófűtéshez is alkalmazható, ezáltal kisgyerekes családok számára is ideális választás lehet.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-5985PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-5985 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural 5985 Sherwood Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Super Natural 5985 Sherwood Oak laminált padló, ellenáll, az ingatlanon belüli hőmérséklet változásának és padlófűtéshez is alkalmazható, ezáltal kisgyerekes családok számára is ideális választás lehet.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A gyártó a padlóra 20 év gyártói garanciát vállal a helyes garanciális feltételek betartása mellett. Mindemellett 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemezi, ennek köszönhetően akár forgalmas közhasználatú épületekben, például iskolai teremben, irodákban és könyvtárakban is megállhatja a helyét.

A Krono Original Super Natural padlók számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, így nem is csoda, hogy világszerte ilyen magas érdeklődésnek örvendenek. Ezek a padlók, úgynevezett A.B.C. antibakteriális bevonattal vannak ellátva. Habár nem látjuk a mikroorganizmusokat, de mindannyian tudjuk, milyen problémákat okozhatnak, ha figyelmen kívül hagyjuk őket. Ez a bevonat meggátolja a baktériumok szaporodását és tiszta környezetet teremthet az otthonában, így az allergiás és asztmás személyek is könnyebben tarthatják tisztán otthonukat.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben, amely mérgező veszélyt jelent a belélegzés során. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Pontosan ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre.

A Krono Original Super Natural 5985 Sherwood Oak laminált padlót 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság, valamint AC4 kopásállóság jellemzi.

A Krono Original Super Natural kollekcióban minden padlót úgy terveztek, hogy azok tükrözzék a fa minden természetes tulajdonságát, mint például az erezet, a szín és a textúra változásait. Az autentikus dombornyomott felület fokozza a fa erezetének mélységét és karakterét, ezzel is garantálva a természetközeliség érzetét az otthonában.

Felületük rugalmas anyagú, így a lakáson belüli hőingadozással szemben ellenállóbb ezért padlófűtéshez is alkalmasak. Antibakteriális tulajdonságukat egy úgynevezett A.B.C. bevonatnak köszönhetik, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását a padló felületén, ezáltal adva tiszta és egészséges környezetet otthonában. A Krono Original Super Natural 5985 Sherwood Oak laminált padló egy egyszerűen telepíthető termék az ismert, úgynevezett 1 click 2 go Pure + rendszernek köszönhetően, valamint fokozottan ellenáll a nedvességnek.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-evora-tolgy-evora-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest