ClickGuard szilikon alapú gél

2799 Ft

 

 

Főbb jellemzői:

Impregnáló gél, a laminált padló éleinél a víz beszivárgását nem engedi. Gyors, hatékony, szilikon alapú gél. Egy tubus 125ml, ami 10-12m2-re elegendő.

Cikkszám: Cg Kategóriák: ,

Leírás

Termékkód: Cg
Kategória: Tartozék
Dimenzió (mm): 110 g
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Németország
Csomag ára: 2 799 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A ClickGuard szilikon alapú gél a clik-es padlók tartós vízzárását biztosító szilikon alapú gél. Impregnáló, amely nem engedi, hogy két panel közé beszivárogjon a víz. Tartós vízzárást biztosít, nem ragasztja össze a paneleket csak impregnálást biztosít. Szétszedése egyszerű, az új telepítésnél a paneleket ismét össze lehet rakni. Egy tubus 110 g, ami körülbelül 10 m2-re elegendő.

A ClickGuard szilikon alapú gél minden ragasztó nélküli rendszerhez alkalmazható: laminált padló, Vinyl padló, click-es, nútos padlókhoz.

A szilikon változatot rugalmasság, jó tapadás és tartósság jellemzi. A szilikon alapú gittek teljesen környezetbarátok. A gél könnyen alkalmazható, nem hagy maradékot a felületen.

Ha Önnek fontos a minőség és fontos az ár, akkor válasszon laminált padlóink és vinyl padlóink közül is a Padlófutár oldalán! Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Pin It on Pinterest