Krono Original Castello Classic K470 Natural Cashmere Oak laminált padló

8656 Ft
négyzetméter ár: 3 899 Ft

 

A Krono Original Castello Classic K470 Natural Cashmere Oak laminált padló 20 év garanciával rendelkező termék. (A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.) Valamennyi KronoOriginal® laminált padló szigorú tesztek sorozatán ment át, a nemzetközi minőségi szabványoknak való megfelelés érdekében. Ezért biztosítják a hosszú lakossági garanciát minden termékre.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,22 m2
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: CASC-K470P
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Castello Classic K470 Natural Cashmere Oak, Planked (GT)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Castello Classic K470 Natural Cashmere Oak laminált padló egy középszínárnyalatú, 23/32 AC4 kopásállóságú laminált padló.

20 év garancia (Garanciális feltételek betartása mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23, aminek jelentése, hogy lakóterületek intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32, aminek jelentése, hogy kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Twin Click rendszert kifejezetten úgy tervezték, hogy a padlóburkolatok beépítése a lehető legegyszerűbb és legproblémamentesebb legyen. A profilok lehetővé teszik az egyes panelek könnyű összekapcsolását, ami gyorsan és minimális eszközökkel, komplikációk nélkül valósulhat meg.

A Krono Original Castello Classic K470 Natural Cashmere Oak laminált padló 20 év garanciával rendelkező termék.

(A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.) Valamennyi KronoOriginal® laminált padló szigorú tesztek sorozatán ment át, a nemzetközi minőségi szabványoknak való megfelelés érdekében. Ezért biztosítják a hosszú lakossági garanciát minden termékre.

A sok előny mellett érdemes megemlíteni, hogy ez a laminált padló folt- és lenyomatálló, ami azt jelenti, hogy egy idegeskedéssel kevesebbel kell számolnia, ha véletlenül kiömlik a bor, a kávé, mert az károkozás nélkül gyorsan feltörölhető.

VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Az A+ osztály azt jelenti, hogy a Krono Original Castello K470 Natural Cashmere Oak laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

Minden KronoOriginal® padló környezetbarát és alapkivitelben is akár 90%-ban fából készült fenntarthatóan kezelt erdőkből származik. Mi több, az egész gyártási lánc – az alapanyagtól a késztermékig – környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, és ezt rendszeresen ellenőrzik független szakértők is. Ez jelenthet Önnek nyugalmat és környezetünk védelme érdekében tett közös erőfeszítést.

A Castello termékcsaládhoz tartozó laminált padlólapok tökéletesen illenek mind a modern, mind a hagyományos terekhez, számos különböző tervezési lehetőséget kínálva.

Autentikus dombornyomott felület és elegáns fahatás jellemzi. A dekorok a trenditől a klasszikusig kínálnak választási lehetőséget, könnyen tisztíthatók és karbantarthatók és biztosan sokéves gondtalan használatot biztosítanak Önnek! A mindössze 8 mm vastag Krono Original Castello Classic K470 Natural Cashmere Oak laminált padló környezetbarát eljárással készül.

A Krono Original® A.B.C. Anti Bacterial Comfort, egy antibakteriális bevonat, ami gátolja a baktériumok szaporodását és nyugalmat teremt a tiszta környezetnek köszönhetően. Vizsgált baktérium: Staphylococcus aureus)

Pontosan záródó rendszerű (TwinClick) padlóinkhoz ajánljuk a Click Guard nevezetű impregnáló gélt, mely vízzáró réteget képez a illesztéseknél, így nem engedi beszivárogni a nedvességet.
Az alábbi linken keresztül tudja hozzáadni a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/kiegeszitok/tartozek/clickguard-szilikon-alapu-gel/

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-belveder-tolgy-belvedere-oak/

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest