Krono Original Castello Classic K039 Silverside Driftwood laminált padló

8656 Ft
négyzetméter ár: 3 899 Ft

 

A K039 Silverside Driftwood laminált padló mintázata, illetve dekorjai a trenditől a klasszikusig kínálnak választási lehetőséget a vásárlók számára. A laminált padló nagy előnye, hogy folt- és lenyomatálló, így nem kell idegeskedni, ha véletlenül kilöttyen a bor vagy a kávé, mert az nem tesz majd kárt a laminált padlóban és gyorsan feltörölhető.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,22 m2
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: CASC-K039P
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Castello Classic K039 Silverside Driftwood laminált padló, Planked (GT)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Castello Classic K039 Silverside Driftwood laminált padló egy szürkés árnyalattal rendelkező fahatású, 23/32 AC4 kopásállóságú laminált padló.

Maga a Krono Original Castello termékcsalád remekül passzol a modern és a hagyományos terekbe. Azért is, mert felületi kialakítása, mintázata és színei számos lehetőséget kínálnak a lakberendezés számára. Ennek a laminált padlónak nagy előnye, hogy könnyen tisztítható és karbantartható, ami azt is jelenti, hogy sokéves gondtalan használatot biztosít majd az otthonokban.

VOC A+ minősítése pedig tudatja, hogy előnyös vásárlás kisgyermekes családok számára is.(Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Ebben a besorolásban az A+ osztály azt jelenti, hogy a K039 Silverside Driftwood laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

Osztálya 23, aminek jelentése, hogy lakóterületek intenzív használatra ajánlott.
Osztálya 32, aminek jelentése, hogy kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A fentebb látható nagy kopásállóságnak köszönhetően, nem csak az otthonok legforgalmasabb helyein alkalmazható ez a mindössze 8 mm vastag laminált padló, hanem boltokban és kissé forgalmasabb területeken is. A Krono Original Castello Classic K039 Silverside Driftwood laminált padló a Krono Original Twin Click laminált padló lerakási rendszerének köszönhetően a lehető legegyszerűbben és legproblémamentesebben lefektethető mindenki számára. A laminált padlólapok lehetővé teszik az egyes padlópanelek könnyű összekapcsolását, így gyorsan és minimális eszközök igénybevételével, komplikációk nélkül valósulhat meg a padlólapok lerakása.

A Krono Original Castello Classic K039 Silverside Driftwood laminált padló 20 év garanciával rendelkező termék. A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.

Az összes KronoOriginal® laminált padló szigorú tesztek sorozatán megy át, hogy megfeleljen a nemzetközi minőségi szabványoknak. Ezért biztosítható a hosszú lakossági garancia minden termékre.

A K039 Silverside Driftwood laminált padló mintázata, illetve dekorjai a trenditől a klasszikusig kínálnak választási lehetőséget a vásárlók számára. A laminált padló nagy előnye, hogy folt- és lenyomatálló, így nem kell idegeskedni, ha véletlenül kilöttyen a bor vagy a kávé, mert az nem tesz majd kárt a laminált padlóban és gyorsan feltörölhető.

Még egy hatalmas előny, hogy ez a laminált padló a Krono Original® A.B.C. Anti Bacterial Comfort antibakteriális bevonatát tudhatja magáénak, ami nagy mértékben gátolja a baktériumok szaporodását a padlón. Így nyugalmat is teremt a tiszta környezetnek köszönhetően. (Vizsgált baktérium: Staphylococcus aureus.)

Ennek a laminált padlónak az alapanyaga fenntarthatóan kezelt erdőkből származik és az egész gyártási lánc környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik az alapanyagtól a késztermékig. Ezt rendszeresen ellenőrzik független szakértők is. Ha Önnek a környezet védelme mellett a dizájn is fontos, akkor is jó helyen jár, mert a padló autentikus dombornyomott felületét elegáns fahatás jellemzi. A mintázatok és a kivitel a trenditől a klasszikusig kínál választást.

Pontosan záródó rendszerű (TwinClick) padlóinkhoz ajánljuk a Click Guard nevezetű impregnáló gélt, mely vízzáró réteget képez a illesztéseknél, így nem engedi beszivárogni a nedvességet.
Az alábbi linken keresztül tudja hozzáadni a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/kiegeszitok/tartozek/clickguard-szilikon-alapu-gel/

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-chillout-tolgy-chillout-oak/

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest