Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvességálló laminált padló 1 clic 2 go Pure+

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 500 Ft

 

Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvesség álló laminált padló praktikus választás egy olyan család számára, ahol sok gyerekkel zajlik az élet és még háziállatok is vannak. Jól tűri a vizet, ellenáll a nedvességnek.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K649-(S)V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvesség álló laminált padló praktikus választás egy olyan család számára, ahol sok gyerekkel zajlik az élet és még háziállatok is vannak.

Mindenki megtalálja az értéket és az előnyt a Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvesség álló laminált padló vásárlása során. Funkcionalitását tekintve számos jó tulajdonsága van, minőségileg sokat tud, esztétikai szempontból pedig kifogástalan, ha valaki szereti a fát és a fa autentikus megjelenését. A padlópanelek klasszikus HDF farostból készülnek úgynevezett MO.RE! technológiával, ami akár 48 órás védelmet is biztosít a kiömlött, kifröccsenő víz ellen. Amikor pedig az otthon kényelme és stílusa rendkívül fontos, a padlóburkolat kiválasztása döntő szerepet játszik. Ez a technológiai biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot, miközben megőrzi a padló esztétikus megjelenését.

A Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvesség álló laminált padló nem fog csalódást okozni. A KronoOriginal MO!RE nedvességálló padlóburkolat kiválasztása nem csupán befektetés otthona szépségébe és kényelmébe, hanem egy lépés a fenntarthatóbb jövő felé. Az urbanizáció növekedésével az emberiség egyre több fát vág ki, ám a Krono Original Atlantic gyártója évről évre arra törekszik, hogy az alapanyag beszerzése és gyártása a legkevesebb környezeti károsodással járjon. Az Atlantic termékcsalád 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készül.

Sok minden mellett például a magas AC4 kopásosztály is garantálja a jó minőséget. A panelek kopás- és karcállók, a gyártó pedig 20 év garanciát ad, a garanciális feltételek betartása mellett. Állatbarátok számára kifejezett előny, hogy a Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvesség álló laminált padló a megnövelt vízállóság, a karcállóság és a magas kopásállóság miatt tökéletes választás az állatokkal élő otthonokba.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

A padló illesztési profilrendszere megújult! Az 1 clic 2 go Pure+  új fejlesztésének eredményeképpen egy olyan klikkrendszerrel dolgozhatunk, mely a padló számára a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

 

A Krono Original Atlantic K649 Sienna Montreux Oak nedvesség álló laminált padlónak A.B.C antibakteriális felülete van.

 

A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítvánnyal rendelkezik, aminek köszönhetően ennek a nedvesség álló laminált padlónak a tisztítása gyerekjáték. A padló felülete nem ad lehetőséget a baktériumok lerakodására, így azok nem is tudnak elszaporodni a rendszeres takarítás mellett. Ez a laminált padló akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. Tökéletes nappaliba, hálószobába, valamint olyan helyiségekbe, ahol fokozott a vízzel való érintkezés veszélye, mint például a konyha vagy az előszoba. UV-sugárzással szembeni ellenállását egy speciális réteg védelmének köszönheti, így a panelek nem változtatják meg a színüket a nagyon napos helyeken (6. fokozat szerint ellenáll a fénynek). 4V-fugával, azaz 4 oldali fózolással rendelkezik.

A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén elvégezhető. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötleteinkért vagy, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról kövessen minket a Facebookon!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest