Krono Original Atlantic K640 Cotton Greenwale Oak nedvességálló laminált padló 1 clic 2 go Pure+

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 500 Ft

 

A 8 mm vékony Krono Original Atlantic K640 Cotton Greenwale Oak nedvesség álló laminált padló jól tűri a vizet, mert egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek hála ellenáll a nedvességnek.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K640-(S)V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

Krono Original Atlantic K640 Cotton Greenwale Oak nedvesség álló laminált padló esetében a természetes tölgy időtlen szépsége áll a középpontban..

Készüljön fel rá, hogy egy lenyűgözően varázslatos és természetes tölgy szín, illetve mintázat viszi el a természetet otthonába. Az Atlantic kollekció híres a gyönyörű természetes dizájnjáról és a sok funkcionális előnyről. Az Atlantic kollekcióból származó laminált panelek nem félnek a víztől. Az élvonalbeli MO.RE! technológiával ezt a padlóburkolatot kivételes nedvességállósággal erősítették meg, megvédve ezzel a mindennapi élet kihívásaitól. Ez azt jelenti, hogy a, kötőanyag különleges összetételének köszönhetően, a véletlen kiömléstől a fröccsenő vízig biztos lehet benne, hogy padlója védve marad, és 48 órán át megbízható védelmet nyújt. A panelek vízállóbbak, mint a szabványos laminált padlók. A magas AC4 kopásosztály garantálja a jó minőséget. A panelek kopás- és karcállók, a gyártó 20 év garanciát ad, a garanciális feltételek betartása mellett.

A Krono Original Atlantic K640 Cotton Greenwale Oak nedvesség álló laminált padló esetében a szépség és a funkcionalitás zökkenőmentesen egyesül. Ez a termék is állatbarát padló, amely a megnövelt vízállóságnak és a magas kopásállóságnak, illetve karcállóságnak köszönhetően tökéletes, ha kiskedvenceink vannak. Környezettudatos vásárlók számára jó hír, hogy a Krono Original Atlantic gyártója évről évre arra törekszik, hogy az alapanyag beszerzése és gyártása a legkevesebb környezeti károsodással járjon. Így a panelek 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készülnek.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

A padló illesztési profilrendszere megújult! Az 1 clic 2 go Pure+  új fejlesztésének eredményeképpen egy olyan klikkrendszerrel dolgozhatunk, mely a padló számára a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

 

A MO.RE! technológiának és az A.B.C antibakteriális felületnek köszönhetően a tisztaság is csak játék.

 

A 8 mm vékony Krono Original Atlantic K640 Cotton Greenwale Oak nedvesség álló laminált padló akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. De tökéletes nappaliba, hálószobába, valamint olyan helyiségekbe, ahol fokozott a vízzel való érintkezés veszélye, mint például a konyha vagy az előszoba. Az Atlantic panelek a fürdőszobában is használhatók, feltéve, hogy az összes tágulási hézag megfelelően le van zárva szilikonnal. UV-sugárzással szembeni ellenállását egy speciális réteg védelmének köszönheti, így a panelek nem változtatják meg a színüket a nagyon napos helyeken (6. fokozat szerint ellenáll a fénynek). 4V-fugával, azaz 4 oldali fózolással rendelkezik, ami még autentikusabbá teszi.

A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítvány szerint a padló felülete nem ad lehetőséget a baktériumok lerakodására, így azok nem is tudnak elszaporodni a rendszeres takarítás mellett. A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén elvégezhető szakértő kezek nélkül, önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról, akkor kövessen minket a Facebookon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest