Krono Original Atlantic K627 Caramel pistachio oak nedvességálló laminált padló 1 clic 2 go Pure+

12430 Ft
négyzetméter ár: 5500 Ft

 

A 8 mm vékony Krono Original Atlantic K627 Caramel pistachio oak nedvesség álló laminált padló akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. Minőségét a 20 éves gyártói garancia is jelzi. Jól tűri a vizet, mert egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek hála ellenáll a nedvességnek.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT K627 (S)V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

Krono Original Atlantic K627 Caramel pistachio oak nedvesség álló laminált padló a termékcsalád új tagjaként a belsőépítészet legújabb trendjeit tükrözi.

Mind funkcionalitását tekintve, mind minőségileg, mind esztétikai szempontból előnyös ez a termék. Az Atlantic kollekciót gyönyörű természetes dizájn és olyan funkcionális előnyök jellemzik, amelyek fontosak a mindennapi használat során. Ha kicsit szakmaibban fogjuk meg a témát, akkor elmondhatjuk, hogy az Atlantic kollekcióból származó laminált panelek nem félnek a víztől a kötőanyag különleges összetételének köszönhetően. A panelek klasszikus HDF farostból készülnek MO.RE technológiával, amelyet a lemez duzzadása ≤ 12% (DIN EN 317 szerint) jellemez. Ennek köszönhetően a panelek vízállóbbak, mint a szabványos laminált padlók (≤ 18) a DIN 13329 szerint).  A MO.RE technológia akár 48 órás védelmet biztosít a kiömlött víz ellen. A magas AC4 kopásosztály garantálja a jó minőséget. A panelek kopás- és karcállók, a gyártó 20 év garanciát ad, a garanciális feltételek betartása mellett.

A Krono Original Atlantic K627 Caramel pistachio oak nedvesség álló laminált padló esetében állatbarát padlóról beszélhetünk, amely a megnövelt vízállóságnak és a magas kopásállóságnak köszönhetően tökéletes az állatokkal élő otthonokba. A mai, rohamosan fejlődő világunk egyre több fát és erdőt vág ki az urbanizáció növekedésével, ám a Krono Original Atlantic gyártója évről évre arra törekszik, hogy az alapanyag beszerzése és gyártása a legkevesebb környezeti károsodással járjon. 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készülnek.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

A padló illesztési profilrendszere megújult! Az 1 clic 2 go Pure+  új fejlesztésének eredményeképpen egy olyan klikkrendszerrel dolgozhatunk, mely a padló számára a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

 

A MO.RE! technológiának és az A.B.C antibakteriális felületnek köszönhetően megkönnyíti a kisállattartást. Nem kell félni az apró karmolásoktól, sérülésektől sem.

 

A 8 mm vékony Krono Original Atlantic K627 Caramel pistachio oak nedvesség álló laminált padló akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. Tökéletesek nappaliba, hálószobába, valamint olyan helyiségekbe, ahol fokozott a vízzel való érintkezés veszélye, mint például a konyha vagy az előszoba. Az Atlantic panelek a fürdőszobában is használhatók, feltéve, hogy az összes tágulási hézag megfelelően le van zárva szilikonnal. UV-sugárzással szembeni ellenállását egy speciális réteg védelmének köszönheti, így a panelek nem változtatják meg a színüket a nagyon napos helyeken (6. fokozat szerint ellenáll a fénynek). 4V-fugával, azaz 4 oldali fózolással rendelkezik.

A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítvánnyal rendelkezik, aminek köszönhetően a Krono Original Atlantic K627 Caramel pistachio oak nedvesség álló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A padló felülete nem ad lehetőséget a baktériumok lerakodására, így azok nem is tudnak elszaporodni a rendszeres takarítás mellett. A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén elvégezhető szakértő kezek nélkül, önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötleteinkért vagy, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról kövessen minket a Facebookon!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest