Krono Original Atlantic K326 Sundance Oak nedvességálló laminált padló

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 500 Ft

A Krono Original Atlantic K326 Sundance Oak nedvességálló laminált padló nem csak a nedvességnek, de a különböző kopásoknak és a kisállatok karom nyomainak is ellen tud állni. Emellett ez a 8 mm vastagságú 4 oldalt fózolt panel környezetbarát gyártási technológiával készül. Nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K326 (S)PP
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia van a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztály 32, ami azt jelenti, hogy kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K326 Sundance Oak nedvességálló laminált padló, remek ellenállást tanúsít, erősen igénybe vett területeken is.

Így Ön otthonán belül szinte bárhova választhatja, de még akár egy munkahelyen, irodában és plázában is találkozhat vele. Mindez reprezentálja az Atlantic termékcsalád megbízhatóságát. Ezen felül, ezt a mindössze 8 mm vékony padlót az AC4 kopásálló tanúsítvánnyal is ellátták, ezzel is strapabíróságát is elismerve. Ráadásul a gyártó 20 év garanciát biztosít a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett.

A K326 Sundance Oak, egy olyan nedvességálló laminált padló, ami hívogató és barátságos hangulatot teremthet otthonunk bármely helyiségébe. A dombornyomott felület, a tölgyrajzolattal igazán fahatású benyomást kelt, ami elegáns környezetet biztosít.

Magától értetődik, hogy a padló minél tisztább és baktériummentesebb megőrzése fontos az Ön számára. A Krono Original Atlantic K326 Sundance Oak nedvességálló laminált padló számára az A.B.C (anti bacterial comfort) baktérium ellenes bevonat magas komfortérzetet biztosít, mert a padló felületén nem képesek megtapadni a kártékony baktériumok, így azok nem is tudnak szaporodni. Így Ön és családja is biztonságosabban élhet és élvezheti a gondtalan életérzés nyújtotta örömöket. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A Krono Original Atlantic K326 Sundance Oak nedvességálló laminált padló nem csak a nedvességnek, de a különböző kopásoknak és a kisállatok karom nyomainak is ellen tud állni. Emellett ez a 8 mm vastagságú 4 oldalt fózolt panel környezetbarát gyártási technológiával készül.

Lerakása az ismert klikkes rendszerrel rövid idő alatt megoldható, különösebb szakértelem nélkül (de követve az előírásokat) is. Ha mégis szakértő kezekre vágyik bátran forduljon kollégáinkhoz! Ha további lakberendezési ötletek után érdeklődne, látogasson el Facebook oldalunkra is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest