Krono Original Super Natural K418 Longbow Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

 

A Krono Original Super Natural K418 Longbow Oak laminált padló a közép-színárnyalatnál kicsit világosabb 4 oldalt fózolt, 23/32 AC4 kopásállóságú laminált padló. Egyszerűen telepíthető, klikkes rendszerű (1 clic 2 go Pure +), padlófűtésre is fektethető és antibakteriális laminált padló.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K418PP Kategóriák: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8SN-K418  PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Super Natural K418 Longbow Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Super Natural K418 Longbow Oak laminált padló 20 év garanciával rendelkező termék. A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.

VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Az A+ osztály azt jelenti, hogy a Krono Original Super Natural K418 Longbow Oak laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagy mértékben környezetbarát, gyerekbarát. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Super Natural K418 Longbow Oak laminált padló 1 clic 2 go Pure + rendszerrel gyorsan lefektethető laminált padló.

Az 1 clic 2 go Pure + technológia gyors, egyszerű és nagyon pontos. Ami azt jelenti, hogy egy clic dupla biztonság. 4 oldalt fózolt laminált padló aquastop technológiával, ami azt jelenti, hogy nagy mértékben ellenáll a víznek.

ABC baktériumellenes bevonata is van. A Krono Original® ABC antibakteriális bevonat egy baktériumellenes bevonat, amely gátolja a baktériumok szaporodását és a tiszta környezet miatti nyugalmat teremti meg. (Tesztelt baktériumok: Staphylococcus aureus és Escherichia coli.)

Vastagság: 8 mm.
Normál panel: szélesség 195 mm.

Ez a laminált padló is egyszerűen telepíthető termék klikkes rendszerrel (1 clic 2 go Pure +). Padlófűtésre is letehető. Mivel 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

Jellemzője még a 3D felület és a szinkron struktúra. Kiemelendő még egyszer a környezetbarát, illetve az antibakteriális technológia. Előnye, hogy a panelek rövid oldalán a minták találkoznak és a felülete keményebb, mint a fa! Ráadásul  autentikus dombornyomott felülete van, ami elegáns fahatást biztosít a számára.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-chillout-tolgy-chillout-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest