Kronostep SPC vinyl padló R132 Greymarsh Oak széles panel

29363 Ft
négyzetméter ár: 9 723 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R132 Greymarsh Oak széles panel természetes fahatással rendelkező, tölgyfa-rajzolattal ellátott padló, amely eleganciát kölcsönöz minden tér számára. 100%-ban vízálló és a párás, illetve a folyadékok kiömlésére hajlamos helyeken – mint például a konyha – is megállja a helyét.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R132 V4 SZ Kategóriák: , Címke:

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R132 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R132 Greymarsh Oak széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC vinyl padló R132 Greymarsh Oak széles panel természetes fahatással rendelkező, tölgyfa-rajzolattal ellátott padló, amely eleganciát kölcsönöz minden tér számára.

100%-ban vízálló és a párás, illetve a folyadékok kiömlésére hajlamos helyeken – mint például a konyha – is megállja a helyét. Nem kell többé attól tartanunk, hogy a kiborult üdítő vagy az ideiglenesen visszatérő magasabb páratartalom a padló puhulásához, sérüléséhez vezet. Továbbá, a tisztítása is roppant egyszerű, hiszen bármilyen porszívót vagy felmosót használhatunk rajta.

Ez a padló modern mégis hangulatos megjelenéssel bír. Legyen szó irodai vagy otthoni környezetről, minden esetben egységes megjelenést biztosít. Egyszerű tisztítás, lerakás és időtállóság jellemzi. Besorolása szerint a 23/32-es osztályba tartozik. Ez lényegében azt jelenti, hogy az otthonunkban és a kereskedelmi helyiségekben egyaránt alkalmazható. Jól bírja a mindennapos megpróbáltatásokat, a napfény és a mechanikai sérülések ellen is remek a tűrőképessége. De ennek a vinyl padlónak a padlófűtés sem fog gondot okozni, így emiatt sem kell, hogy fájjon a feje!

A gyártó 15 év garanciát biztosít erre a vinyl padlóra, természetesen a garanciális feltételek betartása mellett, amely magába foglalja a vinyl padló megfelelő beépítését is.

A Kronostep SPC vinyl padló R132 Greymarsh Oak széles panel lerakása, egy úgynevezett 1 click 2 go technikával történik. Szakembereink az Ön rendelkezésére állnak, amennyiben úgy érzi, hogy elkél a szakértő segítség, azonban ennek az innovatív technológiának köszönhetően, ez egy igen egyszerű és gyors folyamat, amelyet akár Ön is elvégezhet!

További információk

A Kronostep SPC vinyl padlók megvásárlása stabil és ellenálló laminált padlóval burkolt teret jelent. Ez a modern technológiával készülő termékcsalád egy 4 oldalt fózolt, vinyl padlóburkolat, amelyet az ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, vagyis műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomás segítségével állítja elő. Alacsony hőellenálló képességével könnyedén lefektethető minden Kronostep SPC vinyl padlóburkolat a padlófűtésre is. A Kronostep SPC vinyl termékcsaládja 100%-os pára- és vízálló jellemzői garantálják, hogy lerakásuk a fürdőszobába vagy konyhába is lehetséges legyen.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető!

Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/kronostep-r132-greymarsh-oak-padlo-szegolec/

A termékhez párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest