Kronostep SPC vinyl padló R131 Barley Oak széles panel

29363 Ft
négyzetméter ár: 9723 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R131 Barley Oak széles panel ideális választás lehet akár egy skandináv típusú házba vagy egy modern, letisztult stílusú konyhába is. Színvilágának köszönhetően, már meglévő bútorainkhoz is jól alkalmazható Vízálló anyaga biztosítja, hogy a vinyl padlóburkolat a legtöbb helyiségben alkalmazható legyen.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R131 V4 SZ Kategóriák: , Címke:

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R131 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R131 Barley Oak széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC vinyl padló R131 Barley Oak széles panel termékre 15 év garancia van a garanciális feltételek betartása mellett.

Ez a SPC vinly padló természetes megjelenésének köszönhetően, az igazi fapadló hatását kelti otthonunk bármely helyiségében vagy éppen egy váróteremben, irodában. Egyszerű felhasználás is időtállóság jellemzi. A Kronostep SPC vinyl padló R131 Barley Oak széles panel ideális választás lehet akár egy skandináv típusú házba vagy egy modern, letisztult stílusú konyhába is. Színvilágának köszönhetően, már meglévő bútorainkhoz is jól alkalmazható, hiszen nem túl erőteljes, mégis elegáns megjelenést biztosít középszínű árnyalatával. Tölgyhatású rajzolata, az igazi fapadló hatását hozhatja el otthonába. Ennek ellenére, a hagyományos fapadlóhoz képest, egy könnyebben tisztítható, jobb ellenálló képességgel bíró és, ami talán a legfontosabb, hogy vízálló vinyl padló.

Ennek a 4 mm vastagságú SPC vinyl padlónak a lehelyezése rendkívül egyszerű, hiszen a 1 click 2 go technológiát alkalmazva, nem lesz szükség ragasztásra. A panelek oldalait összeillesztve egy mechanikai zárrendszer alakul ki, amelynek köszönhetően összefeszülnek a panelek.

A Kronostep SPC vinyl padló R131 Barley Oak széles panel egy SPC, azaz Stone Plastic Composite technológiával gyártott vinyl padló, amely lényegében az ásványi- és kőtörmelékek műanyaggal történő összeragasztását jelenti, egy hidraulikus nyomás segítségével. Nem csak a speciális technológia ennek a vinyl padlónak az előnye. Anyagából kifolyólag egy rugalmas, könnyen vágható, ezáltal kisebb és bonyolultabb elrendezésű helyeken is tökéletesen alkalmazható laminált padlóról beszélhetünk.

Nem mellesleg, ennek a padlónak igen egyszerű a lerakási folyamata is, de ha úgy érzi segítséget szeretne kérni, akkor nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink szolgálatára állnak!

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

A Kronostep SPC vinyl padlók megvásárlásával stabil és ellenálló laminált padlót vásárolhatunk. Ez a modern technológiával készülő Krono Original termékcsalád olyan 4 oldalt fózolt, vinyl padlóburkolat, amely az ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, vagyis műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomás segítségével állítja elő. Alacsony hőellenálló képességével pedig könnyedén lefektethető minden Kronostep SPC vinyl padlóburkolat a padlófűtésre is.

A Kronostep SPC vinyl termékcsaládja 100%-os pára- és vízálló jellemzői garantálják, hogy lerakásuk a fürdőszobába vagy konyhába is lehetséges legyen.

A termékhez tartozó dekorazonos szegélyléc, párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest