Rocko Vinyl R171 Wild Agar vinyl padló

17651 Ft
négyzetméter ár: 9490 Ft

 

A Rocko Vinyl R171 Wild Agar vinyl padló időtlen dizájnja és dekormintája lehetővé teszi, hogy ideális választás legyen mind a modern, mind a hagyományos stílusú belső terekbe.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1210 mm x 192 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 1.86 m2  (8 db panel)
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 17 651 Ft / csomag
Cikkszám: RV-R171-V4 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: RV-R171-V4
Laminált padló márka: Kronospan Krono Original
Laminált padló teljes név: Rocko Vinyl padló R171 Wild Agar FN Class 34
Kategória: Padló 5/34
Dimenzió (mm): 1210 mm x 192 mm x 5 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.86 m2  (8 db panel)
1 csomag súlya: 9 kg
Származási hely: Lengyelország
Vízálló: igen
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Alapanyag: kompozit SPC
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 17 651 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): 23/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagymértékű otthoni használatra javasolt
Közületi felhasználás (kopásállóság): 34/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagyon nagy mértékű kereskedelmi használatra ajánlott

A Rocko Vinyl R171 Wild Agar vinyl padló kereskedelmi használatra is ajánlott termék, mert erős igénybevétel esetén is jól teljesít.

A jól teljesítést például az AC6 kopásállóság, azaz a legmagasabb kopási osztályba sorolás (> 7000 ciklus) garantálja. Sőt az még egy plusz jó hír, hogy 30 év garancia van rá, a garanciális feltételek betartása mellett. A Rocko Vinyl R171 Wild Agar vinyl padló száraz és párás körülmények között is, mint például fürdőszoba, mosókonyha, konyha vagy előszoba is megállja a helyét. Mint Rocko Flooring, SPC – Stone Plastic Composite felhasználásával gyártott termék nem változtatja meg sem a méreteit, sem a hőmérséklet a páratartalom változásának hatására, így napos és árnyékos helyeken, valamint száraz és párás környezetben is használható. Vízállósága miatt a konyhába, a fürdőszobába vagy egyéb nedves háztartási helyiségekbe is letehető.

A paramétereit tekintve kiemelendő még, hogy:
Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 34: Kereskedelmi területeken nagyon erős igénybevételnek kitett területekhez.

 

A Rocko Vinyl R171 Wild Agar vinyl padló sokoldalú, nagy tudású vinyl padló.

 

A Rocko padlók felső rétege megfelel a foltállósági követelményeknek, például kávé, tea, alkoholos italok vagy gyümölcslevek, konyhában használt tisztítószerek, mosószerek és a fürdőszobában használt ápolószerek behatása esetén. Pontosan ennek a speciális foltálló rétegnek köszönhető az is, hogy könnyen tisztítható. Csökkenti a járás zaját és csúszásálló (DS osztályú). Klasszikus szín és ezáltal klasszikus elegancia jellemzi, amely élethű famintázatot jelent. Tartós és jól ellenáll a nagy forgalomnak is. Annak ellenére, hogy az ásványi anyagok hozzáadása növeli a tartósságát, a vinyl padlók képesek lágy és meleg tapintásúak maradni. Ez kényelmes, nem hideg érzet a láb számára is, ami fontos lehet a kisgyerekes családok, a felfázásra hajlamosak vagy az állattartók esetében.

 

A Rocko Vinyl R171 Wild Agar vinyl padló időtlen dizájnja és dekormintája lehetővé teszi, hogy ideális választás legyen mind a modern, mind a hagyományos stílusú belső terekbe.

 

Mint a termékcsalád többi tagja ez a változat is alkalmas padlófűtéshez. Természetesebb megjelenését 4 oldalú fózolásának (V-horony) köszönheti. Lerakása nagyon egyszerű az ismert klikkes (1 click 2 go pure) rendszernek köszönhetően. A technika pontos zárást, egyszerű fektetést tesz lehetővé. Hosszú oldalt click, rövid oldalt dupla biztonság.

A termék egy úgynevezett mikrokarcolás elleni védelmet is kapott. Így az egyébként is tartós felületet még jobban megvédi a nagy igénybevétel során előforduló mikrokarcolásoktól. Ráadásul ez a vinil padló méretstabil és nem fog olyan ütemben tágulni és összehúzódni, mint a hagyományos padló. Összefoglalva az előnyeit és a tulajdonságait elmondható, hogy:

  • Karcálló
  • Vízálló
  • Foltálló és könnyen tisztítható
  • Méretbeli stabilitás jellemzi
  • Padlófűtéshez is alkalmazható
  • Csúszásálló
  • 1clic 2go pure rendszerrel könnyen telepíthető
  • 4 oldalú V-horony teszi autentikussá
  • Puha érintése van

A padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető! Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/r076-bourbon-cask-rocko-padlo-szegolec/

Többre lenne kíváncsi, akkor tudjon meg többet a Rocko Vinyl padlókról blogbejegyzésünkből és látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>