M096 Yorki tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M096 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M096
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M096 Yorki tölgy szegőléc egy sötétebb árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

Bár a padlók szegélyénél ma már nem alapvető elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta, mégis sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Az M096 Yorki tölgy szegőléc jó döntést jelent, mert könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni. Saját felfogató kapcsa segítségével egyszerűen felrakható és a szegőléc mögött még arra is van hely, hogy elvezessünk 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló szegélyléc ma már elengedhetetlen eleme a padlók lerakásának. Azért, mert a falak melletti padló dilatációs rése, ha látszana, nem túl esztétikus látvány. A fa természetes mozgása viszont igényli a dilatációs rést. Ennek mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

Ez a típusú szegőléc megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. Az M096 Yorki tölgy szegőléc viszont akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárásához is alkalmas. De bizonyos esetekben egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ennek a szegélylécnek is van sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőelemei. Ezek a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segítenek. Az alábbi képen látható, hogy milyen elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség a munka során. A yorki nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

A yorki nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek

Ha más kiegészítőket keres, nézzen szét a

Hasznos információkat találhat a Facebook oldalunkon is. Továbbá laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>