M363 Szürke juhar szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M363 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M363
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M363 Szürke juhar szegőléc megtöri a tölgymintázatú szegőlécek sorát tartozik.

Világos színárnyalatú, minőségi szegőléc, amelynek mérete: 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm. A gyártó ennél a terméknél is törekedett arra, hogy megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegőt alkosson, amely a saját gyártói színéhez igazodó laminált padló mellett alkalmazható, más padlóburkolatok oldalzárásához is.

Nagyon könnyű vele dolgozni, mert az M363 Szürke juhar szegőléc például a sarkoknál könnyen szögbe vágható. Emellett saját felfogató kapoccsal is rendelkezik, így még egyszerűbb a felrakása. Az M363 Szürke juhar szegőléc további előnye, hogy elvezethető mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is. A felfogatókapoccsal olyan oldható kötés hozható létre, ami a szegő le- és felrakását biztosítja. De ez szegőléc is felszerelhető akár ragasztással is.

Ehhez a termékünkhöz is tudunk adni hozzá passzoló sarok-, végzáró és kiegészítőelemeket (kétfélét is). Ezek a kiegészítők a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. Az alábbi képeken látható elemek állnak vásárlóink rendelkezésére. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra lenne szükség. A világosszürke és az ezüst nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Ezüst szegőléc-elemek - Padlófutár

Ha más kiegészítőket is keresne, nálunk megtalálja, nézzen szét a

Ha segítségre van szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

A padlószegélylécre azért van szükség, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Érdemes tehát nem csak szép és dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani otthonunkba! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest