M297 Milánó tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M297 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M297
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

Bár a padlók szegélyénél ma már nem alapvető elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta, mégis sokan élnek ezzel a lehetőséggel.

Az M297 Milánó tölgy szegőléc jó döntést jelent, mert könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni.

Saját felfogató kapoccsal könnyen és egyszerűen felrakható. A szegőléc kialakítása pedig olyan, hogy mögötte még arra is van hely, hogy elvezessünk 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló szegélylécek ma már elengedhetetlen elemei a laminált padlók lerakásának. Nem is véletlen, hiszen a falak melletti padló dilatációs rése, ha látszana, nem lenne túl esztétikus látvány; mindent bútorokkal kellene eltakarni. De a fa természetes mozgása igényli a dilatációs rést. Még akkor is, ha ma már egyre több olyan terméket gyártanak, amely nagy méretstabilitással rendelkezik.

Az M297 Milánó tölgy szegőléc egy sötétebb árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

Ez a típusú szegőléc megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. Az M297 Milánó tölgy szegőléc azonban akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárására is alkalmas. Ha kreatív akar lenni a lakberendezésben, akkor bizonyos esetekben egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ennek a szegélylécnek is van (kettő is) olyan sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőeleme, ami passzol hozzá. Ezek a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segítenek. Az alábbi két képen látható, hogy milyen elemek állnak vásárlóink  rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség a munka során. A sötétszürke és az ezüst nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Sötét szürke végzáró elemek szegőléchez

Ezüst szegőléc-elemek - Padlófutár

Más kiegészítőket is tudunk ajánlani, ezért nézzen szét a

Továbbá laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket! Hasznos információkat találhat a Facebook oldalunkon is.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest