Krono 8461 szegőléc

1999 Ft

Cikkszám: Lec 8461 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec 8461
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2400 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 1 999 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A Krono 8461 szegőléc egy világosabb tónusú 2400 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles. Megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegőléc.

Ez a fajtájú Krono 8461 szegőléc a színazonos Krono laminált padlók mellett alkalmazható, más padlóburkolatok oldalzárásához is. Nagy előnye, hogy könnyű a sarkoknál szögbe vágni és a hozzá vásárolható saját felfogató kapoccsal egyszerűen felrakható. Két-három kábel elvezetésére is alkalmas: 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel. A kapocs olyan oldható kötést tesz lehetővé, ami felújításoknál a szegőléc le- és felrakását biztosítja. De a szegőléc felszerelhető ragasztással is, ami így viszont nem jelent majd a későbbiekben oldható kötést.

A szegélyléchez van több hozzá passzoló ajánlott sarok-, végzáró és kiegészítőelem, ami a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segít. Az alábbi két képen látható, milyen elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik fajta elemből hány darabra van szükség. A világos szürke és az ezüst sarok-, toldó és végzáró-elemek darabja 480 Ft.

Ezüst szegőléc-elemek - Padlófutár

Választhat sokféle padló közül is:

közül is a Padlófutár oldalán! Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

A padló szegélyléc a padló és a fal találkozásánál lévő takaró léc. Szükség van rá, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Ám a fa természete miatt ez egy szükségszerű dolog. A dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Vagy kövesse Facebook oldalunkat is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>