Krono 8155 szegőléc

1999 Ft

Cikkszám: Lec 8155 Kategória:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec 8155
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2400 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 1 999 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A Krono 8155 szegőléc 2400 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles, megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegő.

A Krono 8155 szegőléc  saját színű laminált padló mellett alkalmazható, más padlóburkolatok oldalzárásához is.
Könnyű a sarkoknál szögbe vágni. Saját felfogató kapoccsal egyszerűen felrakható. 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is elvezethető mögötte. A kapocs oldható kötést biztosít, ami felújításoknál a szegő le- és felrakását biztosítja. De felszerelhető ragasztással is, ami nem ad oldható kötést.

Ennek a szegélylécnek is vannak sarok-, végzáró és kiegészítőelemei, amik a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. Az alábbi képen látható, hogy milyen elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hányra van szükség. A zalai nevű sarok- és toldóelemek darabja 480 Ft.

Zalai sarok és végzáró elemek

Ha Önnek fontos a minőség és fontos az ár, akkor válasszon laminált padlóink és vinyl padlóink közül is a Padlófutár oldalán! Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

A padló szegélyléc a padló és a fal találkozásánál lévő takaró léc. Szükség van rá, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Ám a fa természete miatt ez egy szükségszerű dolog. A dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest