M296 Fakó tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M296 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M296
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M296 Fakó tölgy szegőléc a tölgymintázatú szegőlécek családjába tartozik.

Középszín árnyalatú minőségi szegőléc, amely 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék. A gyártó törekedett arra, hogy megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegőt alkosson, amely a saját gyártói színéhez igazodó laminált padló mellett alkalmazható, más padlóburkolatok oldalzárásához is.

Könnyű vele dolgozni, mert az M296 Fakó tölgy szegőléc például a sarkoknál könnyen szögbe vágható. Saját felfogató kapoccsal rendelkezik, amellyel még egyszerűbb a felrakása. Az M296 Fakó tölgy szegőléc további előnye még, hogy mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is elvezethető. A hozzátartozó felfogatókapocs olyan oldható kötést jelent a szegőléc számára, ami a szegő le- és felrakását biztosítja. De ez szegőléc felszerelhető akár ragasztással is, ami ezzel a módszerrel nem ad oldható kötést.

A termékhez tudunk adni hozzá passzoló sarok-, végzáró és kiegészítőelemeket (kétfélét is), amik a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. Az alábbi képeken látható elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra van szükség. A világosszürke és az ezüst nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Ezüst szegőléc-elemek - Padlófutár

Ha további kiegészítőket keres a laminált padló lerakásához, nézzen szét a

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

A padlószegélyléc azért szükséges termék, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Ezért érdemes nem csak szép, dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ha segítségre van szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest