M046 Csomós tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M046 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M046
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M046 Csomós tölgy szegőléc középszín árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék, amely megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegő.

Az M046 Csomós tölgy szegőléc a saját gyártói színéhez igazodó laminált padló mellett alkalmazható, más padlóburkolatok oldalzárásához is. Könnyű vele dolgozni, mert például a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni. Saját felfogató kapoccsal rendelkezik, amellyel egyszerűen felrakható. A szegőléc mögött 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is elvezethető. A felfogatókapocs oldható kötést jelent a szegőléc számára, ami a szegő le- és felrakását biztosítja. De az Az M046 Csomós tölgy szegőléc felszerelhető ragasztással is, ami ezzel a módszerrel nem ad oldható kötést.

Ennek a szegélylécnek is vannak sarok-, végzáró és kiegészítőelemei, ami a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segít. Az alábbi képen látható elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra van szükség. A zalai nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Zalai sarok és végzáró elemek

Választhat még többféle padló közül is:

Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogasson el Facebook oldalunkra is!

A padló szegélyléc azért szükséges, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Mivel a fa természete miatt a dilatációs rés egy szükségszerű dolog. Ennek a dilatációs résnek a mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest