Krono Original Vintage Classic K479 Espresso Carpenter Oak laminált padló

9860 Ft
négyzetméter ár: 5 699 Ft

A 90%-ban fenntartható fából készült laminált padló strapabíró és tartós, valamint az idő múlásával sem enged színintezitásából és fényességéből, még az erős napsugarak ellenére sem. Emiatt, nyugodtan választhatjuk olyan helyiségekbe is, ahol a nap sugarai erősen sütnek és magas az UV-sugárzás.

A terméket ebben a méretben a gyár megszüntette, már csak 25 csomaggal rendelhető (43,25nm)!

Ha nagyobb mennyiségben szeretné rendelni, az alábbi méretben tudja megrendelni ezt a színt, kérjük kattintson a linkre:
Krono Atlantic K479 Carpenter Oak 10mm

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Egységár: 5 699 Ft / m2
Csomag ára: 9 860 Ft / csomag
Cikkszám: VC K479 V4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékkód: VC K479 V4
Kategória: Padló 10/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.73 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Fózolt: igen
Egységár: 5 699 Ft / m2
Csomag ára: 9 860 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, általános igénybevétel

30 év garancia (Garanciális feltételek mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

A Krono Original Vintage Classic K479 Espresso Carpenter Oak laminált padló erőteljes és sötétbarna színű, így a legjobban talán egy kontrasztos, világos környezetben érvényesül, melyben elegáns légkört teremt.

A VOC A+ minősítéssel rendelkező, környezetbarát technológiával előállított termék, amely biztosítja, hogy otthonunk levegője a lehető legkisebb mértékben tartalmazzon kipárolgó káros anyagokat. (Tudjon meg többet erről a minősítésről, legyen tudatos vásárló!)

A Krono Original Vintage Classic K479 Espresso Carpenter Oak laminált padló természetes tölgy dekorral rendelkezik, amit 30 év garanciával vásárolhat meg. (A garanciális feltételek betartása mellett!) Besorolási osztálya lakóterületeken 23, ami intenzív használatra ajánlott. Kereskedelmi területeken osztály 32, ami a kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

Nagy ellenálló képességének köszönhetően, szinte bárhol használhatjuk, legyen az nagy igénybevételű lakossági, vagy átlagos közületi felhasználás. A Krono Original Vintage Classic K479 Espresso Carpenter Oak laminált padló legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az egyszerű lerakási technológia, az A.B.C. antibakteriális felület és a VOC A+ beltéri levegő minőség.

Szépsége nem megkérdőjelezhető. A K479 Espresso Carpenter Oak laminált padló kifejezetten sötét kávébarna színben pompázik, amihez autentikus dombornyomás társul. Mindez természetes megjelenést kölcsönöz a padlónak, kiemeli a fa szépségét és elegáns légkört teremt. Az autentikus dombornyomása részletes és élethű famintázatot is jelent.

A K479 Espresso Carpenter Oak laminált padló lerakási technológiája rendkívül egyszerű, a klikkes rendszernek köszönhetően.

Ez a technológia lehetővé teszi a könnyű és problémamentes munkát, a pontos zárást és az egyszerű fektetést. Élvezze az Espresso Carpenter Oak laminált padló által nyújtotta előnyöket úgy, hogy közben a környezetét is védi, mivel ez a 10 mm vastagságú 4 oldalt fózolt panel környezetbarát gyártási technológiával készül.

Kérdés esetén bátran keresse fel kollégáinkat, hiszen szakértő kezek állnak a rendelkezésére!

Környezetbarát technológia.
Normál panel: szélesség 192 mm
Keményebb, mint a fa!
CM (Carpenter Mill Oak) – Rusztikus megjelenés –  eredeti dombornyomott fahatás

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest