Krono Original Atlantic K668 Mist Ethereal Oak laminált padló (mo.re)

10366 Ft
négyzetméter ár: 5890 Ft

 

A K668 Mist Ethereal Oak laminált padló 4V-fugás termék, azaz 4 oldalt fózolt laminált padló, amely az élethű mintázat mellett még autentikusabbá teszi. Akár 48 órás védelmet is nyújthatnak a padlót ért, enyhe vízkár ellen.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.76 m2
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Cikkszám: 10AT-K668-V4 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Termékkód: 10AT-K668
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
Kollekció: ATLANTIC MO.RE!
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.76 m2 (7 panel)
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Fózolt: igen
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erős igénybevétel

A Krono Original Atlantic K668 Mist Ethereal Oak padló A MO.RE! (moisture resistance) technológiának köszönhetően nedvességálló.

A MO.RE! technológia teszi lehetővé, hogy az Atlantic termékcsalád tagjai praktikusabbak és ellenállóbbak a mindennapos használat során. Akár 48 órás védelmet is nyújthatnak a padlót ért, enyhe vízkár ellen. Ez a kollekció nagyon strapabíró és 30 év garancia van rá, természetesen a garanciális feltételek betartása mellett. Minden KronoOriginal® laminált padló szigorú tesztek sorozatán esik át annak érdekében, hogy megfeleljenek a nemzetközi minőségi szabványoknak, ezért minden termékre kiterjedt lakossági garancia van.

 

A 10 mm vastag Krono Original Atlantic K668 Mist Ethereal Oak laminált padló számos előnyt kínál az Ön otthonában is.

  • Minden otthon számára komoly erőfeszítést jelent, hogy padlót a lehető legtisztábban és baktériummentesen tartsa. A KronoOriginal® ABC Anti Bacterial Comfort gátolja a baktériumok szaporodását a padlón és egy egészségesebb otthoni környezetet teremt.
  • A különösen strapabíró felület még jobban megvédi padlóját a mikrokarcolásoktól, amelyek a komolyabb használat során keletkezhetnek. A Microscratch Protect segítségével padlója védett lesz a finom karcolások és a mindennapi kopás ellen.
  • Az Atlantic padlók a 6. fokozat szerint fényállóak, ami az egyik legmagasabbak fokozat a Blue Wood Skálán, így még hosszan tartó napfény hatására is színtartók maradnak és nem fakulnak ki.
  • A kiváló minőségű Authentic dombornyomott padlólapok elegáns kontrasztot és izgalmas árnyalati hatást tesznek lehetővé, amely a fényt eltérően visszaverő matt és fényes elemekkel emeli ki a szerkezet mélységét. A szinkron pórusok követik a dekor erezetét, vagyis hibátlanul utánozzák a természetes fa karakterét.
  • A technológiának köszönhetően a padlók kiválóan alkalmasak házi kedvencekkel rendelkező háztartások számára.
  • „Alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel is kompatibilis. (A padló maximális hőmérséklete nem haladhatja meg a 27°C-ot, mind a klasszikus meleg víz, mind az elektromos fűtési rendszereknél. Mindkét típusú padlófűtés az aljzatba van beépítve, ezért fokozottan ügyelni kell a szerelési útmutatóra.)
  • Környezetbarát padló, amely 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készül. Az alapanyagoktól a késztermékig független szakértői tanúsítványok állnak rendelkezésre, ezzel is biztosítva környezetünk védelmét.
  • VOC A+ minősítése van. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A gyártás biztosítja a vásárlót arról, hogy az otthonunk levegője a lehető legkisebb mértékben tartalmazzon kipárolgó káros anyagokat.
  • Egyszerű lerakási technológia jellemzi. Az 1clic 2go pure+ rendszereket kifejezetten arra tervezték, hogy a laminált padló telepítése a lehető legegyszerűbb és problémamentesebb legyen. A kattanási profilok lehetővé teszik az egyes panelek gyors egymáshoz illesztését minimális szerszámmal vagy komplikációval. Ez egy olyan klikkrendszer, amely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben is.

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

 

A K668 Mist Ethereal Oak laminált padló 4V-fugás termék, azaz 4 oldalt fózolt laminált padló, amely az élethű mintázat mellett még autentikusabbá teszi.

 

Színét tekintve a Krono Original Atlantic K668 Mist Ethereal Oak laminált padló közép színárnyalatú és természetesen tölgy mintázatú. Nagy ellenálló képességének köszönhetően, szinte bárhol használhatjuk, legyen az nagy igénybevételű lakossági, vagy átlagos közületi felhasználás. A már említett MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológia teszi lehetővé, hogy a padló ellenáll a magas páratartalomnak. Így a padlólap lerakható, akár a konyhában is.

Kérdés esetén bátran keresse fel kollégáinkat! Szakértelmünkkel már a termékválasztást is tudjuk segíteni! De a laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>