Krono Original Atlantic K475 Virgin Scandi Larch laminált padló

10366 Ft
négyzetméter ár: 5 890 Ft

 

A Krono Original Atlantic K475 Virgin Scandi Larch laminált padló környezetbarát termék, ám ezen tulajdonságain felül, még A.B.C. baktérium elleni bevonattal is rendelkezik. Az ilyen bevonat gátolja a baktériumok szaporodását is. Mivel 23/33 AC5 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.76 m2
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Cikkszám: 10AT-K475PP Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: 10AT-K475 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes név: Krono Original Atlantic K475 Virgin Scandi Larch laminált padló
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.76 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): Erős igénybevétel
Közületi felhasználás (kopásállóság): 33/AC5 osztály, erős igénybevétel
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.07 m2 K/W


VOC A+ minősítéssel rendelkező, környezetbarát termék. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A régi és az új ízléses ötvözete, a KronoOriginal® Atlantic padlóburkolat tökéletes alapot nyújt a hagyományok és a modernség izgalmas ötvözésének. Erről a tulajdonságáról a 23/33 AC5 kopásállóság biztosítja, így akár intenzívebb használatnak kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is remek választás

Krono Original Atlantic K475 Virgin Scandi Larch laminált padló az egyik legvilágosabb darabja termékcsaládjának, amihez 30 év garancia jár. (A garanciális feltételek betartása mellett!)

A Krono Original Atlantic K475 Virgin Scandi Larch laminált padló lerakási technológiájának neve 1 click 2 go pure Pure+. Ez a technológia, a nem szakemberek számára is, lehetővé teszi a könnyű és problémamentes munkát, a pontos zárást és az egyszerű fektetést. Az Atlantic K475 Virgin Scandi Larch laminált padló 4 odalt fózolt laminált padló.

Vastagság: 10 mm.
Normál panel: szélesség 195 mm.

Ennek a padlólapnak a felülete keményebb, mint a fa. Más-más variációkban kaphatóak, az egészen élethű fától a már ismert „handscraped”, kézikoptatású felület felületkialakításig. Az autentikus dombornyomás pedig természetes megjelenést kölcsönöz a padlónak. A hasonló megoldásoknak köszönhetően ezek a laminált padlólapok képesek akár a valódi fa érzetét is kelteni.

A K475 Virgin Scandi Larch laminált padló a fentieken kívül még környezetbarát termék is, ám ezen tulajdonságain felül, még A.B.C. baktérium elleni bevonattal is rendelkezik. Az ilyen bevonat gátolja a baktériumok szaporodását és a tisztaság érzése által nyújtotta nyugalmat teremti meg. (A Staphylococcus aureus baktériumot vizsgálták.)

A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A technológia ellenállóvá teszi a magas páratartalommal szemben, így a padlólap lerakható, akár fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vagy kérje kollégáink segítségét és tanácsát!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>