Herringbone K476 Inca Carpenter Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

A halszálkaminta időtlen és klasszikus megjelenést nyújt a belső terek számára. A tölgy K476 Inca Carpenter árnyalata pedig szintén ugyanezt teszi. Tökéletes választás!

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-K476
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

A Herringbone K476 Inca Carpenter Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló csak azért halszálkamintás, mert a laminátumok mérete alkalmassá teszi arra, hogy ilyen mintázattal lerakható legyen. Tehát a több évezredes, évszázados múltra visszatekintő halszálkaminta most egy modern köntöst kap. Míg a reneszánsz és a barokk korszakokban a halszálkaminta díszítőelemként szolgált a paloták és gazdag otthonok belső tereiben, addig néhány éve a laminált padlók világa újra felfedezte és elindította hódító útjára.

 

A színe világosabb, de mégis igazi klasszikus, akárcsak az élethű tölgymintázata. Ezt a klasszikus megjelenést erősíti, hogy a padlóelemek mind a négy oldalán ferde élek (fózolás) van. De nekünk nem csak a dizájn számít, hanem a minőség és az ár is!

 

A Herringbone K476 Inca Carpenter Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló és a MO.RE! technológia felveszi a versenyt a mindennapi élet kihívásaival.

 

Így egy mozgalmas család életében már nem lesz akkora gond egy kiöntött ital vagy egy feldöntött felmosóvödör. Akkor sincs ok a pánikra, ha egy virágcserépből a padlóra szivárgott a víz. A MO.RE! technológia segítségével az ilyen padlók elviselik ezeket a hétköznapi szerencsétlenségeket. Több nedvességálló padlót keres? Ide kattintson!

 

De ez a laminált padló a nedvességállóságnál is többet tud!

 

  • A laminált padló előnyei közé sorolható, hogy megfelelő padlótelepítés esetén, illetve a gyártó utasításainak maradéktalan betartása mellett 20 év garancia van rá.
  • Microscratch Protect, azaz a mikrokarcok elleni védelem olyan tartós felületet biztosít, ami még jobban megvédi a padlót a mikrokarcolásokkal és a kopással szemben. Éppen ezért is lehet kisállatbiztos, hiszen a mindennapos mászkálás, rohangálás során az apró karmok nem tesznek benne kárt.
  • Fényálló, azaz nem halványul el a Blue Wool Scale mérőskála legmagasabb szintje (6. besorolás) szerint.
  • A.B.C. Antibakteriális kényelem jelentése, hogy ez az antibakteriális bevonat biztosítja, hogy a padló a lehető legtisztább és ezáltal baktériummentes legyen.
  • Könnyen lefektethető, tehát kis odafigyeléssel egy ügyes kezű barkácsolást kedvelő ember is lerakhatja a padlót az otthonában. Ha mégis segítséget szeretne, akkor abban is állunk rendelkezésére.
  • Környezetvédelem iránt elkötelezett technológia. Így a gyártó nem használ PVC-t a gyártás során és a MO.RE! hordozó CO2-semleges, ami azt jelenti, hogy az előállításkor feldolgozott fa kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit a fa életében tárolt.

 

A halszálkamintás terméknév pedig csak annyit jelent, hogy a laminátumok mérete a halszálkaminta kialakításához is megfelel. Az emberi képzeletnek azonban semmi nem szab határt, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz! Íme, néhány példa:

 

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

Jelen vagyunk a közösségi médiában is, kövessen minket Facebook oldalunkon is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest