Krono Original Atlantic K476 Inca Carpenter Oak nedvességálló laminált padló

10418 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

Krono Original Atlantic K476 Inca Carpenter Oak nedvességálló laminált padló eredeti dombornyomott felülete hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
1 csomag tartalma: 1,51 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 12AT-K476 PP
Kategória: Padló 12/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.51 m2
1 csomag súlya: 10 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K476 Inca Carpenter Oak nedvesség álló laminált padló szó szerint nagyon jó alapot jelent otthona számára.

Ha Önnek fontos a környezet védelme, akkor duplán kedvelni fogja ezt a laminált padlót. Sajnos mai, rohamosan fejlődő világunkban egyre több fát és erdőt vágnak ki az urbanizáció miatt. Ám a Krono Original cég évről évre arra törekszik, hogy az alapanyagok beszerzése és gyártása a lehető legkevesebb környezeti károsodást okozza. A Krono Original Atlantic K476 Inca Carpenter Oak nedvesség álló laminált padló kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fa felhasználásával készül, mentes a PVC-től. A kiválasztott fák feldolgozása során felhasznált és keletkezett CO2 kevesebb, mint amit a kivágott fa élete során újrahasznosított és elnyelt. Blue Angel Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkezik, ami elismert jele a környezetvédelemnek.

Egy új, úgynevezett MO.RE! (moisture resistance) technológiának köszönhetően a Krono Original Atlantic K476 Inca Carpenter Oak nedvesség álló laminált padló ellenáll a magas páratartalomnak és a kis mennyiségű kiömlött folyadéknak is. Így a padlólap, akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. A legtöbb egyszerű laminált padlóval ellentétben, 6. fokozat szerint ellenáll a fénynek is.

A termékre 30 év garancia van, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.
4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

Az autentikus, dombornyomott, szinkron pórusos felülete élethűen hozza a fa erezetét és elegáns környezetet teremt a természetes fa karakterét megidézve. A 4 oldalt fózolt panel nemcsak környezetbarát technológiával készül, hanem egy úgynevezett A.B.C. (anti bakterial comfort) bevonattal is rendelkezik. A padló felülete ellenáll a baktériumok lerakodásának, így azok nem is tudnak elszaporodni, ami a járványos időszakban elég nagy előny.

Ideális választás lehet a nappalitól kezdve a hálószobán át egészen egy iroda otthonosabbá tételére. Mindemellett a Krono Original Atlantic nedvességálló laminált padlók számos egyéb kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkeznek.

A 12 mm vastagságú Krono Original Atlantic K476 Inca Carpenter Oak nedvesség álló laminált padló AC5 kopásállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik. Karcállósága pedig megkönnyíti a kisállattartást, mert nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől sem.

A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén megvalósítható szakértő kezek nélkül, akár önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni, akkor forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötletekért illetve, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról, kövessen minket a Facebookon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-tigrisfa-tiger-wood/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest