Kronostep SPC vinyl padló Z217 Eclipse Oak

12055 Ft
négyzetméter ár: 6119 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z217 Eclipse Oak megjelenése fa mintázatával minden környezetbe beleillik és kiegyensúlyozott vizuális élményt biztosít. Legyen szó nappaliról, konyháról, vagy bármely más helyiségről, a Kronostep burkolata praktikus alapja az otthonoknak, illetve az üzlethelyiségeknek.

Figyelem! A termék megszűnt! Sötét színárnyalatok között itt válogathat.

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-Z217 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z217 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z217 Eclipse Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z217 Eclipse Oak padlóra 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Kronostep SPC vinyl padló Z217 Eclipse Oak a többi Kronostep SPC termékhez hasonlóan egy szintén kimagasló minőségű padlópanel. Az innovatív padlóburkolat egy olyan kompozit anyag, amely biztosítja a maximális ellenállóképességet magas kopásállóságának köszönhetően.

A Kronostep SPC vinyl padló Z217 Eclipse Oak egy rendkívül részletes faerezetével természetesen és valósághűen jelenik meg a padlón. Sötétbarna tónusa meghatározó a terekben. Nagyszerűen illenek hozzá a fehér, vagy más világosabb árnyalatú bútorok és berendezések. Az Eclipse Oak fantázia névvel ellátott vinyl padló színe egy igazi klasszikus választás.

Elragadó megjelenésén kívül a Kronostep SPC vinyl padló Z217 számos más tulajdonsággal rendelkezik. Például a megfelelő hőellenálló képessége miatt a padlófűtés telepítése is lehetséges. Pára- és vízellenálló sajátossága nemcsak hosszútávú minőséget, hanem egybefüggő tereket is biztosít. A padlóburkolat ugyanis a fürdőszobába és a konyhába is lerakható.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Polymer Composite) padló egy olyan technológiai újdonság, amely készítése során ásványi-polimer kompozit anyagokból tevődik össze, műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomással. Az így készült, 4 oldalt fózolt padló magas minőséget és rugalmasságot jelent a termék számára. A Kronostep SPC vinyl padlói nemcsak, hogy garantálják a magas védelmet az elkopással, valamint színének fakulásával szemben, hanem hosszútávú megoldást is jelentenek. Válassza a Kronostep SPC termékcsaládot, ha hosszú évekig tartó minőségre vágyik!

A Kronostep SPC vinyl padló lerakása nem igényel nagy szakmai tudást, mert a burkolat könnyedén vágható, alkalmazkodva bármilyen alaprajzhoz. Amennyiben nem rendelkezik a kellő burkolói tapasztalattal, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

Felkeresve a Padlófutár weboldalát beszerezhető minden szükséges egyéb kiegészítők. Ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Az aktualitás érdekében látogassa meg Facebook oldalunkat is további friss információkért! A Padlófutárnál az első a minőség és az ár, vásároljon nálunk!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest