Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak

12055 Ft
négyzetméter ár: 6119 Ft

 

Az új Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak kiváló választás minden területre. Amellett, hogy esztétikus, hosszútávú minőséget biztosít magas ellenállóképeségének eredményeképp. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a kopásállóság, a pára- és vízállóság, valamint a lehetőség padlófűtés telepítésére is.

Figyelem! A termék megszűnt!

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-Z216 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z216 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak termékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

Az új műszaki fejlesztésű Kronostep SPC padlóburkolatokon végzett több éves kemény munka meghozta gyümölcsét. A Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak panelek azon kívül, hogy kellemes dekoratív élményt nyújtanak, rendkívül praktikusak az otthonokban, valamint az üzlethelyiségekben is.

A közepes, barna árnyalatú Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak kiváló alap egy otthonos környezet megteremtéséhez. Továbbá ideális lehet a kifejezetten sötét és világos berendezés kombinálása, hiszen ezzel különösen esztétikus kontrasztot alkothatunk a terekben.

A Kronostep SPC vinyl padló Z216 Buffalo Oak padlópanel a padlómag nagy sűrűsége miatt kiemelkedően magas stabilitást garantál. Az erős csatlakozási rendszer biztosítja a maximális ellenállást a külső hatások, kopás, fakulás ellen. A tömör padlólapok pára- és vízállóak, ezáltal ideális konyha és fürdőszoba burkolásra is. Az alacsony hőellenállás és megfelelő dilatációs képessége miatt a Kronostep SPC padlóburkolata lehetővé teszi a padlófűtés telepítését is, ezzel még nagyobb kényelmet nyújtva az otthonok számára.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az új generációs Kronostep SPC padlóburkolatok a legkorszerűbb ásványi-polimer extrúziós technológiával készülnek, melynek köszönhetően hosszú éveken keresztül magas minőséget biztosítanak. A padlótípus készítése során az ásványi- és kőtörmeléket polimerekkel, vagyis műanyaggal ragasztják össze hidraulikus nyomás segítségével. A 4 oldalt fózolt padló ettől lesz sokkal tartósabb, mint a hagyományos padlópanelek.

Mivel a padló ízlés szerint vágható, lerakása a bonyolultabb alapoknál sem igényel magas szakmai tudást. Sőt, a lefektetéshez kialakított Top Clic rendszerrel a telepítés is gyors, egyszerű és biztonságos. Amennyiben nem rendelkezik a kellő burkolói alaptapasztalattal, javasoljuk, hogy keresse fel a Padlófutár munkatársait! Ezen felül a Kronostep SPC padlók természetes anyagokból készülnek, így oldószer-, ftalát-, valamint PVC-mentesek. Ezzel is biztonságot adva, illetve környezet- és gyermekbarát szférát kialakítva. A padlóburkolatokról elmondható még, hogy a fentieken kívül még teljes mértékben újrahasznosíthatók összetételükből adódóan.

A Padlófutár weboldalán különböző egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek, ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Üzletünkkel kapcsolatos információkért látogasson el Facebook oldalunkra is! Az ár és a minőség a legelső, ezért vásároljon nálunk!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest