Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4026 Ft

 

A Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló egy igazán különlegesen szép termék, ráadásul az 1 click 2 go pure+ technológia miatt pedig rendkívül ellenálló a beszivárgó nedvességgel szemben.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K642 MW Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K642 MW
Terméknév: Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló az élethű fahatás és a különleges színvilág tökéletes példája.

Ezt a stílusos, belső terekbe szánt laminált padlópanelt magas színvonalú kidolgozás jellemzi, ami az évek múlásával sem veszít esztétikus megjelenéséből. A Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló különleges színe mindenkit rádöbbent arra, hogy egy házat az alapoktól kezdünk építeni és berendezni. Mivel a padlónak nagy jelentősége van a belső térben érdemes tartós és szép terméket választani.

A természetes megjelenés, természetközeli, natúr érzetet kölcsönöz otthonának. A Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló famintázata az innovatív technológiáknak köszönhetően megszólalásig azonos a valódi fával és VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiát jelent. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A gyártás során csak fenntartható forrásból származó fákat használnak, alacsonyan tartják a károsanyag-kibocsátás szintjét, továbbá káros vegyszerek és nehézfémek kibocsátása nélkül gyártják a terméket.

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

Felülete mikrokarcvédelmet kapott.

Ez megvédi az erős mechanikai igénybevétel vagy a házi kedvencek karmai által okozott karcolásoktól. De további előnyös tulajdonságai is vannak.

A Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak laminált padló négy oldalán fózolt, V-horonnyal rendelkezik, ami hozzáad a fa megjelenés élethűségéhez. Illesztési profilrendszere annyira tökéletes, hogy az 1 clic 2 go Pure+ technológia eredményeképpen olyan klikkrendszer áll a vásárlók rendelkezésére, ami a padlónak és tulajdonosának a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

Mivel a fahatás extrán érvényesül, ezért a K642 Flint Monticello Oak laminált padló különleges hatású.

Az úgynevezett ABC Anti Bacterial Comfort bevonat gátolja a baktériumok elszaporodását a padlón.

Foltállósága is kiváló, mert a makacs folyadékok, például olaj, bor vagy kávé is könnyen letörölhetők a felületéről. Nem szívja fel őket a tartós padlófelület. Előny még, hogy a padló kompatibilis az „alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel. A garanciális feltételek betartásával pedig elérhetjük, hogy a gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K642 Flint Monticello Oak padló esetében.

Szakszerű kezekbe adná a padlózás feladatát? Ide kattintva felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot. A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest