Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4026 Ft

 

A gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló esetében, a garanciális feltételek betartása mellett. Az 1 click 2 go pure+ technológia miatt rendkívül ellenálló a beszivárgó nedvességgel szemben.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K625 MW Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K625 MW
Terméknév: Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

Ha a természetes megjelenés a fontos, akkor a Krono Original Super Natural termékcsaládot érdemes választani.

A Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló, nevéhez hűen, új szintre emeli a természetességet. Alkalmas az otthonokba, az irodákba, de akár várótermek számára is. A prémium minőségű fa szakszerű megmunkálása hűen reprodukálja a prémium minőségű fa legapróbb tulajdonságait is. Ha a természetesség mellett a környezet védelme is fontos az Ön számára, akkor biztosan pozitívan értékeli majd azt is, hogy a K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiát jelent. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A gyártás során komoly figyelmet kapott a környezetvédelem. A Krono Original számára fontos, hogy csakis fenntartható forrásból származó fákat használjanak fel a laminált padlók gyártsa során. Az is kiemelt szempont, hogy a termelés során alacsonyan tartsák a károsanyag-kibocsátás szintjét, valamint ezeket a laminált padlókat, káros vegyszerek és nehézfémek kibocsátása nélkül gyártják, ami szintén tehermentesíti a környezetet.

Kifejezetten újdonság, hogy a padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure+ 

Ez egy olyan új fejlesztés, amelynek eredményeképpen egy olyan klikkrendszer áll a vásárlók rendelkezésére, ami a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

A Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló egy klasszikus színárnyalat, mely igazán minden térbe jól illik. Mintázata miatt egy az igazi, robosztus fapadlóhoz hasonlít, de nem csak a szépsége lenyűgöző. A felület mikrokarcvédelmet kapott, ami megvédi padlóját az erős mechanikai igénybevételek vagy a házi kedvencek karmai által okozott mikrokarcolásoktól. Az ABC Anti Bacterial Comfort pedig gátolja a baktériumok elszaporodását a padlón.

A padló kompatibilis az „alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel. A padló maximális hőmérséklete nem haladhatja meg a 27°C-ot, mind a klasszikus melegvíz-, mind az elektromos fűtési rendszerek esetében. Fokozottan ügyelni kell a szerelési útmutatóra.

A gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló esetében, a garanciális feltételek betartása mellett.

Bár a laminált padló lefektetése nem túl bonyolult, amennyiben úgy érzi, hogy szakszerű kezekbe adná ezt a feladatot, akkor ide kattintva felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot, akik szívesen segítenek ebben Önnek!

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest