Krono Original Atlantic K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló

13449 Ft
négyzetméter ár: 5 797 Ft

 

Krono Original Atlantic K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló  a laminált padlókra jellemző legjobb funkcionális tulajdonságokat ötvözi a természetes kő dizájnjával. Mindezek mellett 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság is jellemzi.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,32 m2
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8AT-K389 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Atlantic K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló (OS)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.32 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Garancia: 20 év
Fózolt: igen
Származási hely: Németország
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Impressions K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló egy nevében is jelzett sötétebb színárnyalatú, de természetes kőhatást keltő lamináltpadló.

Enyhén márványra emlékeztető mintázata elegáns, de ezzel együtt modern megjelenésű, ami az Ön otthonában is ízléses, pompás látványt nyújthat. A padló esztétikus kisugárzása mellett számos egyéb pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően a Krono Original Atlantic kollekció padlói kiemelkednek a versenytársak közül. Erre az Atlantic padlóra is 20 év gyártói garancia vonatkozik, amely a helyes garanciális feltételek betartása mellett érvényesíthetők.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló 100%-ban víz és- karcálló, valamint 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készül, ezáltal környezetbarát. Ezt a kiváló lamináltpadlót csúszásmentes és tűzbiztos technológiával tökéletesítették, 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság, valamint AC4 kopásállóság jellemzi.

A Nightfall Slate valódi kőhatást idéző padlóburkolat egy különleges, úgynevezett A.B.C. antibakteriális bevonattal van ellátva, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását a padlón, ezáltal teremtve békés és egészséges környezetet az Ön otthonában is. A kivételesen élethű végeredmény tökéletes megjelenése érdekében a Krono Original Atlantic K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló 1 click 2 go Pure + rendszerrel rendelkezik, ez pedig azt jelenti, hogy a technika pontos zárást és egyszerű fektetést tesz lehetővé. Mindezek mellett a Krono Original Impressions K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló VOC A+ minősítésű környezetbarát technológiával készült padlóburkolat.

A VOC A+ minősítése teszi határozottan előnyös választássá kisgyermekes családok számára is. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

A VOC A+ tanúsítvány (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. A besorolásban az A+ osztály azt jelenti, hogy ez a laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy miért olyan sokoldalúak és különlegesek a laminált padlók, olvassa el blogbejegyzésünket! A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest