Krono Original Atlantic K035 Crosstown Traffic kőhatású laminált padló

13449 Ft
négyzetméter ár: 5 797 Ft

 

A Krono Original Atlantic termékcsaládban a K035 Crosstown Traffic kőhatású nedvességálló laminált padló egy különlegességgel is rendelkezik, ugyanis ez az egyetlen olyan, amely U alakú fózolással rendelkezik a megszokott V helyett. A Krono Original Atlantic kőhatású nedvességálló laminált padlókat antibakteriális tulajdonság és VOC A+ minősítés is jellemzi, emiatt bátran ajánljuk kisgyermekes családoknak egyaránt.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 6358mm x 330 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,32 m2
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8AT-K035 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Atlantic K035 Crosstown Traffic kőhatású laminált padló (AS)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.32 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Garancia: 20 év
Fózolt: igen
Származási hely: Németország
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Impressions lamináltpadló-kollekció a hidegburkolatok modern alternatívája.

Ezek a valódi kőhatású laminált padlók minden otthonba elvihetik csempehatás és a járólap látványát. A Krono Original Atlantic K035 Crosstown Traffic kőhatású nedvességálló laminált padló a belsőépítészet egy modern megközelítése, amely stílust és eleganciát visz az otthonába. A modern szürke dekor a világos és sötét árnyalatokkal, valamint a beton és fa kinézetének ötvözésével szolid, esztétikus hangulatot kölcsönöz.

A Krono Original Atlantic padlópanelek számos területen remekelnek. A kerámia csempével ellentétben nem hűvös tapintásúak, ezért tökéletesek lehetnek például egy hálószobába vagy akár a nappaliba is. Ezek a kiemelt odafigyeléssel megmunkált kőhatású, környezetbarát padlóburkolatok 90%-os fatartalommal rendelkeznek, mindemellett egy különleges A.B.C. antibakteriális felülettel vannak ellátva, ami megóvja családja és otthona környezetének egészségét.

VOC A+ minősítése mutatja, hogy határozottan előnyös vásárlás kisgyermekes családok számára is. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Ebben a besorolásban az A+ osztály azt jelenti, hogy ez a laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

Osztálya 23, aminek jelentése, hogy lakóterületek intenzív használatra ajánlott.
Osztálya 32, aminek jelentése, hogy kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K035 Crosstown Traffic kőhatású nedvességálló laminált padlót 32-es osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi,

valamint padlófűtéshez is alkalmas. Mindezek mellett 1 click 2 go Pure + csatlakozási rendszerrel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy a technika pontos zárást, egyszerű fektetést tesz lehetővé, így Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy a laminált padlók lerakása bonyolult és túl sok időt vesz igénybe.

A Krono Original Impressions termékcsaládban a K035 Crosstown Traffic kőhatású nedvességálló laminált padló egy különlegességgel is rendelkezik, ugyanis ez az egyetlen olyan, amely U alakú fózolással rendelkezik a megszokott V helyett.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest