Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló

13449 Ft
négyzetméter ár: 5 797 Ft

 

A Krono Original Atlantic lamináltpadló-kollekció a hidegburkolatok modern alternatívája. A Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló a laminált padlókra jellemző legjobb funkcionális tulajdonságokat ötvözi a természetes kő dizájnjával. Mindezek mellett 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság is jellemzi.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,32 m2
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8AT-K388 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló (OS)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.32 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Garancia: 20 év
Fózolt: igen
Származási hely: Németország
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló a belsőépítészet egy modern megközelítése.

Ez a laminált padló stílust és eleganciát visz az otthonába. A modern szürkésbarna dekor, a színek és a világos, illetve sötét árnyalatok váltakozása, valamint a beton és kő kinézetének ötvözése igazán autentikus kőhatású hangulatot adhat a térnek. Ám a kővel ellentétben ez a padlóburkolat egyáltalán nem olyan hideg, mint az igazi csempe.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

Mindezek mellett 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság is jellemzi a Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padlót. Enyhén sötétbe hajló, de a többszínűségnek köszönhetően még középszínárnyalatú, valódi kőhatást imitáló laminált padló az Ön otthonában is a csempehatás és a járólap látványát adja.

VOC A+ minősítése teszi határozottan előnyös választássá teszi a kisgyermekes családok számára is. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Ebben a besorolásban az A+ osztály azt jelenti, hogy ez a laminált padló nagyon alacsony károsanyag-kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

Ez a termékcsalád, azaz a Krono Original Atlantic lamináltpadló-kollekció a hidegburkolatok modern alternatívája. A Krono Original Atlantic laminált padlókat az autentikus dombornyomott felület és a kőhatás eleganciája jellemzi.

De a Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló egy különleges antibakteriális bevonattal is el van látva.

Bár nem látjuk a mikroorganizmusokat, azt mindannyian tudjuk, milyen problémákat okozhatnak, ha figyelmen kívül hagyjuk őket. Az úgynevezett A.B.C. bevonat meggátolja a baktériumok szaporodását és tisztább környezetet teremt az otthonokban. A Krono Original Impressions laminált padlócsalád tagjai padlófűtésre is letehetőek, valamint környezetbarátok. Ráadásul 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készülnek. Sőt, a teljes gyártási láncot – az alapanyagoktól a késztermékig – független szakértők tanúsítják és rendszeresen ellenőrzik, ezzel is biztosítva az Ön nyugalmát és környezetünk védelmét.

A Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló 1 click 2 go Pure + csatlakozási rendszerrel ellátott termék, ami a technológia általi pontos zárást és egyszerűbb illesztést eredményez. Ha többet szeretne tudni arról, hogy miért olyan sokoldalúak és különlegesek a laminált padlók, olvassa el blogbejegyzésünket! A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest