Korner Floor SPC Vintage Oak 501562 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

Ez a vinyl padló környezetbarát is. A VOC A+ tanúsítvány bizonyítja, hogy nagyon alacsony a termék károsanyag-kibocsátása. Pontosan ezért megfelelő választás babaszobákba és gyerekszobákba is. De emellett még említést érdemel az antibakteriális felületkialakítás is, amely egy élhető és egészséges otthont tesz lehetővé mindenki számára.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501562
Terméknév: Korner Floor SPC Vintage Oak 501562 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

Minden kétséget kizáróan állítjuk, hogy a Korner Floor napjaink egyik leginnovatívabb és legtöbbet tudó vinyl padlója, amely odafigyel a környezet védelmére is.

A praktikus megoldásokat a hétköznapokban is kedveljük, így a padlóválasztás során sem hátrány, ha van a kezünkben olyan opció is, amely megkönnyítheti a mindennapokat. Szerencsére a Korner Floor SPC Vintage Oak 501562 vízálló padló pont egy ilyen padló!

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

Ha már a praktikus megoldásokról beszélünk, akkor érdemes említést tenni ennek a Korner Floor SPC Vintage Oak 501562 vízálló padló lehelyezéséről is. Hiszen abban az esetben sem kell aggódnunk, ha olyan helyiségbe szeretnénk ezt a vinyl padlót, ahol padlófűtés van. A jó hőtűrő képességének köszönhetően, a panelek nem változtatják a méretüket, magasabb hőmérséklet esetén sem, ezért is remek választás padlófűtéssel ellátott helyiségbe is! Amennyiben úgy érzi, segítségre lenne szüksége a Vintage Oak 501562 padló lerakását illetően, akkor keresse kollégáinkat, akik precíz munkával és nagy szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére!

A Korner Floor SPC Vintage Oak 501562 vízálló padló rendkívül jó ellenálló képességét egy új innovációnak köszönheti, melynek neve SPC, azaz Stone Plastic Composite.

Ennél a technológiánál a gyártási folyamatok során műanyagot dolgoznak fel, amelyet ásványi anyagokkal – mint például a kalcium és polivinil-klorid – vegyítenek. Az így létrehozott anyag alkotja a panelek alapját, amely 100%-ban vízálló, valamint jól tűri a nagyobb mértékű ütéseket és a mikrokarcolásokat is. A 23/33/42-es osztályba való besorolás miatt választhatjuk otthoni használatra, amelyhez 20 év gyártói garancia társul, vagy pedig kereskedelmi környezetbe, amely esetében 10 év lesz a gyártói garancia. Természetesen – mindkét esetben– a garanciális feltételek betartása mellett lesz ez érvényes. Ennek a padlónak külön érdekessége, hogy ipari területeken is megállja a helyét közepes szinten.

Ez a vinyl padló környezetbarát is. A VOC A+ tanúsítvány bizonyítja, hogy nagyon alacsony a termék károsanyag-kibocsátása. Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!  Pontosan ezért megfelelő választás babaszobákba és gyerekszobákba is. De emellett még említést érdemel az antibakteriális felületkialakítás is, amely egy élhető és egészséges otthont tesz lehetővé mindenki számára.

Ha segítséget szeretne kérni a padló lehelyezésében, akkor kattintson ide! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hiszen szakértő kezek nyújtanak segítséget a padlólerakás folyamatában!

A vízállóság lehetővé teszi a Korner Floor SPC Vintage Oak 501562 vízálló padló esetében, hogy mosdókba, fürdőszobákba, konyhákba vagy télikertekbe – tehát olyan helyiségekbe, ahol gyakran visszatérő és magas páratartalom áll fenn, valamint a folyadékok kiborulásának is nagyobb a veszélye – legyenek lehelyezve. A Korner Floor SPC padlóburkolatok nem csak 100%-ban víz- és nedvességállók, hanem fokozottan ellenállnak az ütéseknek és a mechanikai sérüléseknek is. Segítenek a hangszigetelésben is, méretük pedig hőmérséklettől függetlenül stabil.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>