Mindezt egy termékcsoportba, a legújabb innovációkat összefogó 3D falmatrica termékeinkbe sűrítettük össze.

Tehát, ha Ön a DIY híve, szeretné otthonát saját kezűleg felújítani vagy nem bízik a szakikban itt a lehetőség, hogy megismerje azokat a 3D falmatricákat, amiket kínálunk. Az általunk forgalmazott termékek nem a gagyi kínai minőséget és dizájnt hozzák, hanem olyanok, mint a csempék. Csak éppen öntapadóak. Könnyű velük dolgozni, így minden DIY otthonfelújító gyors, könnyű és minőségi terméket kap, amivel kifejezetten izgalmas és öröm a lakásfelújítás. Így lesz a lakásfelújításból szórakoztató kihívás, egyszerű felújítás és csodás dizájn, ha a végeredményt nézzük. Nem kell hozzá más csak az új 3D falmatricák.

Nagyon sok jó ízléssel, jó barkácskészséggel és jó lakberendezői érzékkel megáldott hölggyel találkoztunk már a bemutatótermünkben. Szerintünk ezt a terméket nekik hozta létre az ipar. Kis falfelületeket például pillanatok alatt lehet teljesen megújítani. Mert valóban lehetséges, hogy egy megunt vagy unalmassá vált sarok, falfelület ezekért a 3D falmatricákért kiált.

Jégvarázs 3D falmatrica – fém-, üveg- és márványhatású, hexagonális - blog

Jégvarázs 3D falmatrica – fém-, üveg- és márványhatású, hexagonális – blog

A beltérre ajánlott 3D falmatricák széles választékot biztosítanak a fémes hatásokat kedvelők számára. Van köztük réz, ezüst, nikkel, arany, bronz és ezek matt vagy fényes változatai is egyaránt megtalálhatóak nálunk. Ez a fémes világ annyira futurisztikus, hogy nem csak minket, hanem bárkit elvarázsol. A Morpheus álma, a Galaktikus rozsda, az Entrópia, a Jégvarázs vagy a Navahó 3D falmatrica annyira érdekes, hogy eleve olyan neveket érdemelt, ami kifejezően adja vissza a látványt. De a fémhatású megjelenés mellett van még számtalan dizájn. Az élethű fa-, kő-, szövet-, márvány-, üveg- vagy bőrhatás szintén kimaxolja a lehetőségeket és akkor még nem is szóltunk egy szót sem a valóban 3D-s térhatásról és a mozaikmintákról. A dizájn mellett természetesen nagyon fontos, hogy ezek az öntapadós falmatricák ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, azaz karc-, ütés. és kopásállók, illetve UV-állóak is. De nem árulunk zsákbamacskát! Sajnos, hivatalosan nem vízállóak.

Kibermandala – fekete-ezüst 3D falmatrica fémes hatású, négyzetes - blog

Kibermandala – fekete-ezüst 3D falmatrica fémes hatású, négyzetes – blog

Jelenleg 30-féle 3D falmatrica-változat szerepel a kínálatban és mindegyik valódi egyéniség.

Pin It on Pinterest