Korner LP 52 szegélyléc Fehér tölgy – White oak

1490 Ft

Padlólapokhoz, szőnyegekhez és PVC-csempékhez használják, mert a jól bevált és egyszerű összeszerelési rendszer lehetővé teszi a szegélyléc gyors felszerelését. Ráadásul ez a szegőléc 26 mm-ig eltakarja a dilatációkat.

Cikkszám: 521-0-425 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékkód: 521-0-425
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2500 mm x 52 mm x 26 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: PVC
Egységár: 1 490 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A Korner LP 52 szegélylécek évek óta minőségi termékként jelennek meg az európai piacon. Ilyen sikeres szín a Korner LP 52 szegélyléc Fehér tölgy – White oak is. Padlólapokhoz, szőnyegekhez és PVC-csempékhez használják, mert a jól bevált és egyszerű összeszerelési rendszer lehetővé teszi a szegélyléc gyors felszerelését. Ráadásul ez a szegőléc 26 mm-ig eltakarja a dilatációkat. Ha Önnek fontos a minőség és fontos az ár, akkor válasszon binyl padlóink, laminált padlóink és vinyl padlóink közül a Padlófutár oldalán! Minden általunk forgalmazott padlóhoz, így a Korner padlókhoz is elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Mindezek mellett természetesen a Korner LP 52 szegélyléceknek, így a Korner LP 52 szegélyléc Fehér tölgy – White oak terméknek is vannak színazonos sarokelemei és kiegészítőelemei, amelyek a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. A sarok- és toldóelemek darabja 380 Ft.

Korner LP 52 szegélylécek

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

A padló szegélyléc a padló és a fal találkozását takaró léc. Azért van szükség rá, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem túl esztétikus látvány. De a fa természete miatt egy szükségszerű dolog. A dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani. A legtöbben a padlóhoz színében és mintázatában azonos szegélylécet választanak.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

További információk

Színtónus

Felület

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest