Korner LP 52 szegélyléc Velencei dió – Venice nut

1490 Ft

 

A Korner LP 52 szegélyléc Velencei dió – Venice nut terméket padlólapokhoz, szőnyegekhez és PVC-csempékhez használják, mert a jól bevált és egyszerű összeszerelési rendszer lehetővé teszi a szegélyléc gyors felszerelését. Ráadásul ez a szegélyléc 26 mm-ig eltakarja a dilatációkat.

Cikkszám: 521-0-492 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Termékkód: 521-0-492
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2500 mm x 52 mm x 26 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: PVC
Egységár: 1 490 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A Korner LP 52 szegélylécek évek óta ismert, minőségi termékek a lengyel és európai lakáskultúra piacon. A termékcsalád egyik ismert és kedvelt mintája a Korner LP 52 szegélyléc Velencei dió – Venice nut is. Padlólapokhoz, szőnyegekhez és PVC-csempékhez alkalmazzák, mert a jól bevált és egyszerű összeszerelési rendszer lehetővé teszi a szegőléc gyors felszerelését. Ráadásul a Korner LP 52 szegélyléc Velencei dió – Venice nut 26 mm-ig eltakarja a dilatációkat is. Önnek is fontos a minőség és az ár? Akkor válasszon binyl padlóink, laminált padlóink és vinyl padlóink közül a Padlófutár oldalán! Minden általunk forgalmazott padlóhoz, így a Korner padlókhoz is elérhető a hozzájuk passzoló dekorazonos szegélyléc.

Természetesen a Korner LP 52 szegélyléceknek is vannak színazonos sarokelemei és kiegészítőelemei, amelyek termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. A sarok- és toldóelemek darabja 380 Ft.

Korner LP 52 szegélylécek

Látogasson el a Facebook oldalunkra is!

A Korner LP 52 szegélyléc Velencei dió – Venice nut a padló és a fal találkozását takaró termék. Azért szükséges, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem túl esztétikus látvány szabadon. De a fa természete miatt egy szükségszerű dolog. A dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet érdemes választani. A legtöbben a padlóhoz színében és mintázatában azonos szegélylécet választanak.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

További információk

Színtónus

Felület

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest