M515 Ódon tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M515 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M515
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Ez a típusú szegőléc is a tölgymintázatúak, azon belül a barnás árnyalatúak családjába tartozik. Megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. De az M515 Ódon tölgy szegőléc más gyártó padlóburkolatának oldalzárásához is megfelelő.

 

Az M515 Ódon tölgy szegőléc barna színvilágú, középszín árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

 

Ez a szegőléc azért jó választás, mert könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni. Az M515 Ódon tölgy szegőléc saját felfogató kapoccsal rögzíthető és egyszerűen felrakható. A szegőléc mögött el lehet vezetni 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló lerakásához a szegélyléc elengedhetetlenül szükséges elem, mert a falak melletti  dilatációs rés nem túl esztétikus látvány. A laminált padlók szegélyválasztásakor nem kötelező elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta. De még ma is sokan keresik ezt a megoldást. (Pedig, bizonyos esetekben, egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.)

Az M515 Ódon tölgy szegőléc számára is vannak sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőelemek, amik a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segítenek. Az alábbi kép azt mutatja, milyen elemek állnak az Ön rendelkezésére. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve tudja megadni, hogy melyik elemből hány darabra lenne szüksége. A zalai nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Zalai sarok és végzáró elemek

Ha egyéb kiegészítőkre is szükség lenne a laminált padló lerakásához, akkor nézzen szét a

Információkat találhat még Facebook oldalunkon is, illetve a laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>