M074 Country tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M074 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M074
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M074 Country tölgy szegőléc középszín árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék. Ez a típus megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegőléc.

Az M074 Country tölgy szegőléc a saját gyártói színéhez igazodó laminált padló mellett akár más padlóburkolatok oldalzárásához is alkalmas. A padló szegélyléc azért szükséges eleme burkolási munkának, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem túl esztétikus látvány. A fa természetes mozgása miatt hagyott dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját. Az M074 Country tölgy szegőléc jó választás, mert könnyű vele dolgozni, például a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni. Saját felfogató kapcsa van, amellyel egyszerűen felrakható. A szegőléc mögött például 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is elvezethető.

Ennek a szegélylécnek is vannak sarok-, végzáró és kiegészítőelemei, ami a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segít. Az alábbi képen látható elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra van szükség. A country nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

A country nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek

Választhat többféle padló közül:

Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest