M435 Tavaszi tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M435 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M435
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M435 Tavaszi tölgy szegőléc barna színvilágú, középszín árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

Ez a típusú szegőléc is a tölgymintázatúak, azon belül a barnás árnyalatúak családjába tartozik. Megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. De az M435 Tavaszi tölgy szegőléc más gyártó padlóburkolatának oldalzárásához is megfelelő.

Ugyan ma már a laminált padlók szegélyénél nem kötelező elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta, mégis sokan keresik ezt a megoldást. (Még akkor is, ha bizonyos esetekben egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.) Az M435 Tavaszi tölgy szegőléc nem csak azért jó választás, mert könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni. Azért is, mert saját felfogató kapoccsal lehet rögzíteni. Ezzel egyszerűen felrakható. Ráadásul a szegőléc mögött el lehet vezetni 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló szegélyléc elengedhetetlenül szükséges elem egy burkolás során, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem túl esztétikus látvány.

Ennek a szegélylécnek is vannak sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőelemei, ami a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segít. Az alábbi képen látható, milyen elemek állnak az Ön rendelkezésére. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve tudja megadni, hogy melyik elemből hány darabra lenne szüksége. A zalai nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Zalai sarok és végzáró elemek

Ha a laminált padló lerakásához szükség lenne még egyéb kiegészítőkre is, akkor nézzen szét a

Ötleteket és információkat talál Facebook oldalunkon is, illetve a laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>