M77 fehér szegőléc 7,5 cm magas, íves

3319 Ft

Cikkszám: Lec M77 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M77
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2750 mm x 75 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 3 319 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M77 fehér szegőléc 7,5 cm magas, íves változat a fehér szegőlécek sorában.

A minőségi szegőléc mérete: 2750 mm hosszú, 75 mm magas. Az íves változat arra utal, hogy ez a szegőléc egyfajta íves bemarást kapott a szegőléc beltér felé eső, felső szélén. Letisztult, minimalista dizájn, lekerekített formák és világos padlók tökéletes kiegészítője. Igazán könnyű vele dolgozni, mert az M77 fehér szegőléc íves változata a sarkoknál könnyen szögbe vágható. Az M77 fehér szegőléc íves változatának további előnye, hogy elvezethető mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is.

Ehhez a termékünkhöz is tudunk adni hozzá passzoló sarok-, végzáró és kiegészítőelemeket. Ezek a kiegészítők a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. Az alábbi képen látható elemek állnak vásárlóink rendelkezésére. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra lenne szükség. Belső sarok, külső sarok és végzárók vásárolhatók hozzá: 599 Ft.

Fehér szegőléc elemek - Padlófutár

Ha a szegőléc mellett más kiegészítőket is keres, akkor nálunk biztosan megtalálja. Nézzen szét a

Ha segítségre van szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

A padlószegélylécre azért van szükség, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Érdemes tehát nem csak szép és dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani otthonunkba! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest