Korner Perfecta szegélyléc Belveder tölgy – Belvedere Oak

1609 Ft

 

A Korner Perfecta szegélylécek karcsú formája megfelel a legújabb piaci trendeknek. Korner Perfecta szegélyléc Belveder tölgy – Belvedere Oak PVC padlólapokhoz, kerámia burkolatokhoz alkalmazható, mert tökéletes a szélessége a tágulási hézagok elfedésére.

Cikkszám: 60-0-212 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékkód: 60-0-212
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2500 mm x 62 mm x 23 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: PVC
Egységár: 1609 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A Korner Perfecta szegélylécek karcsú formája megfelel a legújabb piaci trendeknek. További előnyük, hogy a vezető lamináltpadló-gyártók padlóihoz többnyire tökéletes a színbeni illeszkedés. A szakemberek nagyra értékelik a Korner Perfecta szegélyléc Belveder tölgy – Belvedere Oak szerelőcsatornás rendszerét, valamint a termék és a tartozékok 100%-os rögzítési biztonságát. A termékcsalád egyik ismert és kedvelt színe a Korner Perfecta szegélyléc Belveder tölgy – Belvedere Oak. PVC padlólapokhoz, kerámia burkolatokhoz alkalmazzák, mert tökéletes a szélessége a tágulási hézagok elfedésére és egyszerű összeszerelése lehetővé teszi a szegőléc gyors telepítését. Amennyiben Önnek is fontos a minőség és az ár, akkor válasszon binyl padlóink, laminált padlóink és vinyl padlóink közül a Padlófutár oldalán! Minden általunk forgalmazott padlóhoz, tehát a Korner padlókhoz is, elérhető a hozzájuk passzoló dekorazonos szegélyléc.

Természetesen a Korner Perfecta szegélyléceknek is vannak színazonos sarokelemei és kiegészítőelemei, amelyek termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. A sarok- és toldóelemek darabja 420 Ft.

a Korner Perfecta szegélyléceknek is vannak színazonos sarokelemei és kiegészítőelemei

Kövesse Facebook oldalunkat is!

A szegélyléc a padló és a fal találkozását takaró termék. Azért szükséges az alkalmazása, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne igazán esztétikus látvány. A dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet érdemes választani. A legtöbben a padlóhoz színében és mintázatában azonos szegélylécet választanak.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

További információk

Színtónus

Felület

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest