Krono Original Vintage Classic K477 Natural Carpenter Oak laminált padló

A termék megszűnt!

 

Cikkszám: VC K477 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékkód: VC K477 V4
Kategória: Padló 10/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.73 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 5 699 Ft / m2
Csomag ára: 9 860 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, általános igénybevétel

30 év garancia (Garanciális feltételek mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

A Krono Original Vintage Classic K477 Natural Carpenter Oak laminált padló, ABC baktériumellenes bevonattal is rendelkezik.

Így rendszeres takarítás mellett a baktériumok nem tudnak elszaporodni és a tisztaság érzés nyújtotta nyugalmat teremti meg. (A kísérletben a Staphylococcus aureus baktériumot vizsgálták.)

A Krono Original Vintage Classic K477 Natural Carpenter Oak laminált padló természetes tölgy dekorral, amit 30 év garanciával vásárolhat meg. (A lerakás és használat során alkalmazott garanciális feltételek betartása mellett!) A hagyományos és a modern ízléses ötvözete. A Krono Original® Vintage Classic padlócsalád, kiváló alapot nyújt a régi és a modern stílus izgalmas összhangjának.

Microscratch Protect eljárásnak köszönhetően, a felülete ellenállóbb a nagy igénybevétel során előforduló mikrokarcolásokkal szemben. 23/32 AC4 kopásállóságú , így akár intenzívebb használatnak kitett otthonokba és kisebb forgalmú közületbe is jó választás lehet.

A Krono Original Vintage Classic K477 Natural Carpenter Oak laminált padló lerakási technológiájának neve 1 click 2 go pure. Ez a technológia lehetővé teszi a könnyű és problémamentes munkát, a pontos zárást és az egyszerű fektetést. A Krono Original Vintage Classic K477 Natural Carpenter Oak laminált padló 4 oldalt fózolt laminált padló.

Ne essen pánikba, ha kiönt valamit! Legyen az akár vörösbor, olaj vagy kávé könnyen eltávolítható, mert ez a laminált padló folt- és lenyomatálló. Ez a KronoOriginal® padló emellett kopásálló és tartós is. Ennek a padlólapnak a felülete keményebb, mint a fa. A termékcsalád tagjai a felületi mintázatot tekintve is többféle variációkban kaphatóak, az élethű fa és a már ismert handscraped felületkialakításig. A hasonló megoldásoknak köszönhetően ezek a laminált padlók képesek akár a valódi fa érzetét is kelteni, tehát a vintage hatást biztosítani.

Környezetbarát technológia.
Vastagság: 10 mm
Normál panel: szélesség 192 mm
Keményebb, mint a fa!
CM: Carpenter Mill Oak –  eredeti dombornyomott fahatás

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest