Krono Original Atlantic K478 Mushroom Carpenter Oak laminált padló

10366 Ft
négyzetméter ár: 5 890 Ft

Az A.B.C (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a K478 Mushroom Carpenter Oak laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak. Éppen ezért ajánlott akár gyerekszobákba, akár forgalmas helyekre is.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.76 m2
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Cikkszám: 10AT-K478PP Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékkód: 10AT-K478 PP
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.76 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, általános igénybevétel

30 év garancia (Garanciális feltételek mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A laminált padló 23/33-es osztályozása jelzi számunkra, hogy otthoni terek vagy akár kisebb üzlethelyiségek és irodák padlózására is alkalmas.

Krono Original Atlantic K478 Mushroom Carpenter Oak laminált padló természetes tölgy dekorral készült középszínárnyalatú laminált padló, a hagyományos és a modern stílus metszete.

Amit 30 év garanciával vásárolhat meg. (A hosszú időre szóló garancia természetesen a garanciális feltételek betartása mellett érvényes!) A Krono Original® Vintage Classic padlócsalád, kiváló alapot nyújt a régi és a modern stílus izgalmas összhangjának. Az ebben a termékcsaládban lévő padlólapok felülete jóval keményebb, mint a természetes fa. Kialakításukra az egészen élethű fa és a már ismert handscraped felület jellemző, többféle mintázattal. Ezeknek a kreatív megoldásoknak köszönhetően ezek a laminált padlólapok képesek akár a valódi fa érzetét is kelteni és természet közeli érzést adni. A felületét illetően van még néhány plusz előnye ennek a laminált padlónak, ide soroljuk az autentikus dombornyomott fapadló hatású megjelenést vagy az A.B.C. (Anti Bacterial Coating) baktériumellenes bevonatot is.

Az A.B.C (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a K478 Mushroom Carpenter Oak laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak. Éppen ezért ajánlott akár gyerekszobákba, akár forgalmas helyekre is.

A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A technológia ellenállóvá teszi a magas páratartalommal szemben, így a padlólap lerakható, akár fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

A Krono Original Atlantic K478 Mushroom Carpenter Oak laminált padló lerakási technológiája rendkívül egyszerű, a klikkes rendszernek köszönhetően. Ez a technológia lehetővé teszi a könnyű és problémamentes munkát, a pontos zárást és az egyszerű fektetést. A 4 odalt fózolt padlólap praktikus és magas minőségű.

A legmagasabb beltéri levegőminőséget biztosítja, amit a VOC A+ tanúsítvány is jelez.

A nyilatkozat az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről tájékoztatja a vásárlót arról, hogy a beltéri levegőben, milyen károsanyag-kibocsátás jelentkezhet a laminált padló használatakor. Az A+ nagyon alacsony kibocsátású terméket jelent, ezért is előnyös kisbabaszobák kialakításához. Részletesebb információért olvassa el blog bejegyzésünket!

Környezetbarát technológia.
Vastagság: 10 mm
Normál panel: szélesség 195 mm
Keményebb, mint a fa!
RC: Rusztikus megjelenés –  eredeti dombornyomott fahatás

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Ajánlott szegőlécek

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-tolgy-white-oak/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-szaten-tolgy-satin-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>