Krono Original Atlantic 5947 Historic Oak laminált padló

10366 Ft
négyzetméter ár: 5 890 Ft

A padlóburkolat használható padlófűtéshez is, ami kisgyerekes családoknak is ideális lehet. A Krono Original Atlantic 5947 Historic Oak laminált padló padlóburkolat használatával, Ön is a fenntarthatóbb jövőért tesz, hisz a padlólap a környezetbarát eljárással készül.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1,76 m2
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Cikkszám: 10AT-5947PP Kategóriák: ,

Leírás

Termékkód: 10AT-5947 PP
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1,76 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, általános igénybevétel

30 év garancia (Garanciális feltételek mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

Az A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a Krono Original Atlantic 5947 Historic Oak nedvességálló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak.

A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A technológia ellenállóvá teszi a magas páratartalommal szemben, így a padlólap lerakható, akár fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A Krono Original Atlantic 5947 Historic Oak laminált padló 30 év gyártói garanciával rendelkezik,

ami a garanciális feltételek betartása mellett arra utal, hogy ez a laminált padló időtálló és magas minőségű. Felhasználása otthonokban és kereskedelmi környezetekben is egyaránt lehetséges a 23/33-es osztályozása miatt.

A Krono Original Atlantic család laminált padlóira is igaz – mint az összes többi Krono Orginal által gyártott laminált padlóra –, hogy 90%-ban fenntartható fából készülnek a termékeik. A Vintage Classic kollekció különlegessége, hogy a hagyományos megjelenést igyekeztek a modern jellegzetességekkel összehangolni. A Krono Original Atlantic 5947 Historic Oak padlóburkolat tökéletes alapot nyújt a hagyományos és a modern tér kedvelői számára is. A vintage stílus nem számít újdonságnak, régóta a palettán van és a termékek szépségét részben a kézzel készített esztétika tárja fel.

A gyártó nem csak a színvilágot illetően igyekezett változatosságra törekedni. Olyan technológiákat ötvöztek, amelyeknek köszönhetően egy praktikus és a mindennapokban is helytálló laminált padlót kaphat a használója. Ilyen például az A.B.C. baktériumellenes technológia, amelynek köszönhetően, nem fognak a baktériumok megtapadni vagy elszaporodni a padló felületén. A természetes hatás miatt enyhén – a természetes fapadlóhoz hasonlóan – dombornyomott a felület. Normál esetben, ezen könnyebben megtapadnának a szőrszálak és a porszemek, de az előbb említett Anti Bacterial Coating technológia gondoskodik ennek ellenkezőséről is.

Amellett, hogy a Krono Original Atlantic 5947 Historic Oak laminált padló VOC A+ minősítést kapott, ami lényegében a legmagasabb beltéri levegő minősítését jelenti, még környezetbarát gyártástechnológiával is készült.

Felhasználási szempontból nagy előnye a laminált padlónak, hogy fózolt, valamint egy 1 clcik 2 go Pure +technikát alkalmazva helyezhető le.

Emiatt egy gyors mégis precíz végeredményt kaphatunk. Ha Ön is egy ilyen végeredményre vágyik, akkor bátran keresse fel kollégáinkat, hiszen szakértő kezek állnak a rendelkezésére!

Környezetbarát technológia.
Vastagság: 10 mm
Normál panel: szélesség 195 mm
Keményebb, mint a fa!
VH: Vintage Hickory –  eredeti dombornyomott fahatás

Ez a laminált padló 30 év garanciával, autentikus dombornyomással, természetes színárnyalattal és fózolt megoldással a családok és az irodák kedvencévé válhat könnyen. Egyszerű lehelyezése és időtállósága még inkább ezt erősíti. Az autentikus dombornyomás miatt, a padlóburkolat, nagyon természetesnek hat. A padlóburkolat használható padlófűtéshez is, ami kisgyerekes családoknak is ideális lehet. A Krono Original Vintage Classic 5947 Historic Oak laminált padló padlóburkolat használatával, Ön is a fenntarthatóbb jövőért tesz, hisz a padlólap a környezetbarát eljárással készül.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest