Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel

26371 Ft
négyzetméter ár: 8730 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel terméket magas kopásállóság és vízállóság jellemzi. A legtöbb beltéri helyiségbe telepíthető vinyl padló, amely jó hőellenálló képessége miatt padlófűtésre is lefektethető.

Figyelem! A termék megszűnt!

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 8 730 Ft / m2
Csomag ára: 26 371 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-R114 V4 SZ Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R114 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Duran Oak széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 8 730 Ft / m2
Csomag ára: 26 371 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel termékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel természetes összetételéből adódóan egy mérettartó alap a beltéri helyiségekben. Remek választás az otthonokon kívül akár különböző üzletekbe is, hiszen magas kopásállóság jellemzi, ezáltal nagy igénybevétel mellett is hosszútávon magas színvonalat biztosít.

Mivel a környezettudatosság sem elhanyagolható, a Kronostep SPC padlók természetes anyagokból készülnek, ezáltal oldószer-, ftalát-, valamint PVC-mentesek. A padlóburkolatok ezenkívül még teljes mértékben újrahasznosíthatók.

A jeges szürke árnyalat egy igazán elegáns választás számos beltéri helyiségbe. Az olyan hideg tónusú színek, mint például a kék, remekül kiegészíthetik a Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel termékét. A kifinomult szürke viszont nem korlátozza le a kreativitást és a meleg tónusok is tökéletes párosítást jelentenek. Érdemes játszani a színekkel, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki egy tér megjelenéséből. Főleg azért, mert a Kronostep SPC vinyl padlói ezt a lehetőséget mindig megadják a vásárlók számára.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

A Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel természetes összetételéből adódóan egy mérettartó alap a beltéri helyiségekben. Remek választás az otthonokon kívül akár különböző üzletekbe is, hiszen magas kopásállóság jellemzi, ezáltal nagy igénybevétel mellett is hosszútávú színvonalat biztosít.

Mivel a környezettudatosság sem elhanyagolható, a Kronostep SPC padlók természetes anyagokból készülnek, ezáltal oldószer-, ftalát-, valamit PVC-mentesek. A padlóburkolatok ezenkívül teljes mértékben újrahasznosíthatók.

A jeges szürke árnyalat egy igazán elegáns választás számos beltéri helyiségbe. Az olyan hideg tónusú színek, mint például a kék, remekül kiegészítheti a Kronostep SPC vinyl padló R114 Duran Oak széles panel termékét. Az kifinomult szürke viszont nem korlátozza le a kreativitást. A meleg tónusok is tökéletes párosítást mutatnak. Érdemes játszani a színekkel, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki egy tér megjelenéséből. A Kronostep SPC vinyl padlói pedig ezt a lehetőséget mindig megadják a vásárlók számára.

A lefektetéshez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Vásárolja meg nálunk a kiválasztott termékhez tartozó dekorazonos szegélylécet is! Keressen minket Facebook oldalunkon is! Az ár és a minőség sosem elhanyagolható tényező. Vásároljon a Padlófutárnál!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>