Krono Original Atlantic K452 Ashland Oak nedvességálló laminált padló

12222 Ft
négyzetméter ár: 5 505 Ft

A Krono Original Atlantic K452 Ashland Oak nedvességálló laminált padló jól tűri a vizet, fontos tudni erről a laminált padlóról, hogy egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek hála ellenáll a nedvességnek, így válik még praktikusabbá, sok más jó tulajdonsága mellett.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 505 Ft / m2
Csomag ára: 12 222 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K452 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 505 Ft / m2
Csomag ára: 12 222 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

Legyen szó nappaliról, konyháról, irodáról vagy váróteremről, a Krono Original Atlantic K452 Ashland Oak nedvességálló laminált padló ideális választás lehet. Világos színárnyalatával természetes, mégis kellemes atmoszférát teremt.

20 év garancia van a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A Krono Original Atlantic K452 Ashland Oak nedvességálló laminált padló magas minőségét a 20 éves gyártói garancia is jelzi, amely a garanciális feltételek betartása mellett érvényes. AC4-es osztályozása mutatja, hogy magas a kopásállósága, így az intenzívebb, mindennapos használatot is jól tűri. Ezenkívül ennek a nedvességálló laminált padlónak 23/32-es az osztálya, ami alkalmassá teszi arra, hogy otthoni és kereskedelmi környezetbe is alkalmazzuk. A Krono Original Atlantic laminált padlók felülete mikrokarcolások ellen is védve van, ami nagy előny, hiszen a mindennapokban óhatatlanul is előfordulnak balesetek, amelyek során a padlófelület kisebb-nagyobb mértékben sérülhet. Maga a K452 Ashland Oak nedvességálló laminált padló, textúrájából kifolyólag egy eredeti fapadló hatását képes otthonunk vagy irodánk bármely pontjára varázsolni. Az autentikus falenyomat természetes hatást és barátságos, komfortos környezetet biztosít.

Ennyi jó tulajdonság mellett, azt hihetnénk, hogy bizonyára hosszú és nehéz folyamat, amíg ezek a robusztus felületű panelek a helyükre kerülnek. Ez viszont egyáltalán nincs így! A V-fuga megoldásnak köszönhetően még természetesebb a hatása, ráadásul könnyedén lehelyezhető a Krono Original Atlantic K452 Ashland Oak nedvességálló laminált padló. Amit még fontos tudni erről a laminált padlóról, hogy egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek hála ellenáll a nedvességnek, így válik még praktikusabbá ez a laminált padló.

Ez a nedvességálló laminált padló olyan minősítéseket is magáénak tudhat, mint például:

  • erős fényhatások elleni védettség,
  • kisállatbiztos felület,
  • A.B.C. baktériumellenes bevonattal ellátott felület,
  • magas kopásállóság.

Ha referenciamunkáinkat megtekintené, akkor ezen az oldalon megteheti, illetve kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>