Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4026 Ft

 

A Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo laminált padló 20 év garanciával rendelkezik, az 1 click 2 go pure+ technológia miatt pedig rendkívül ellenálló a beszivárgó nedvességgel szemben.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K635 MW Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K635 MW
Terméknév: Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

Hiteles dombornyomás, élethű fahatás. Mindez elviszi otthonába a prémium minőségű fa tulajdonságait kedvező áron.

A Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo Oak laminált padló egyik legjobb jó tulajdonsága a sok közül a szépsége. A természetes megjelenés, természetközeli, natúr érzetet kölcsönöz padlójának. A famintázat az innovatív technológiáknak köszönhetően megszólalásig azonos a valódi fával. Így olcsóbban lehet otthonában egy gyönyörű, de technológiailag fejlettebb padló. Mindezt úgy, hogy a környezetvédelemért is sokat tehet. A K635 Fawn Apollo Oak laminált padló ugyanis VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiát jelent. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

Kiemelhető, hogy a gyártás során csak fenntartható forrásból származó fákat használnak, alacsonyan tartják a károsanyag-kibocsátás szintjét, továbbá káros vegyszerek és nehézfémek kibocsátása nélkül gyártják a terméket.

Szépsége mellett azonban több előnyös tulajdonsága is van.

Az autentikus megjelenést erősíti, hogy a Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo Oak laminált padló mind a négy oldalán ferde él (fózolás) van. De mindezek mellett a padló illesztési profilrendszere annyira tökéletes, hogy az 1 clic 2 go Pure+ technológia eredményeképpen olyan klikkrendszer áll a vásárlók rendelkezésére, ami a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

Hamarosan egyéb tulajdonságaira is rátérünk, de a szépség utolsó gondolataként felhívjuk a figyelmet rá, hogy a Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo Oak laminált padló egy sötétebb, klasszikusan melegbarna színárnyalat. Mivel a fahatás extrán érvényesül, ezért szinte minden enteriőrben jó alapot jelent. Akár klasszikus, akár modern az enteriőr.

A felülete mikrokarcvédelmet kapott. Ez megvédi az erős mechanikai igénybevétel vagy a házi kedvencek karmai által okozott karcolásoktól. Az úgynevezett ABC Anti Bacterial Comfort is sajátja a terméknek, ami egy bevonat és gátolja a baktériumok elszaporodását a padlón. Foltállósága is kiváló, mert a makacs folyadékok, például olaj, bor vagy kávé is könnyen letörölhetők a felületéről. Nem szívja fel őket a tartós padlófelület További előny, hogy a padló kompatibilis az „alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel. Ha valaki betartja a garanciális feltételeket, akkor

a gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K635 Fawn Apollo Oak laminált padló esetében. 

Ha szakszerű kezekbe adná a padlózás feladatát, akkor ide kattintva felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot. A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest