Krono Original Super Natural K633 Gold Apollo Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4026 Ft

 

A Krono Original Super Natural K633 Gold Apollo Oak laminált padló jó választás, ha a valódi fa időtlen varázsát keresi, ugyanakkor értékeli a tartósságot. Az 1 click 2 go pure+ technológia miatt rendkívül ellenálló a beszivárgó nedvességgel szemben.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K633 MW Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K633 MW
Terméknév: Krono Original Super Natural K633 Gold Apollo Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A megszólalási élethű fahatást szeretne? Válassza a Krono Original Super Natural termékcsaládot!

A Krono Original Super Natural K633 Gold Apollo Oak laminált padló tökéletes választás, ha a valódi fa időtlen varázsát keresi, ugyanakkor értékeli a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget. A környezet védelme is fontos? A K633 Gold Apollo Oak laminált padló VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiát jelent. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

Csak fenntartható forrásból származó fákat használnak fel a gyártás során, káros vegyszerek és nehézfémek kibocsátása nélkül gyártják, ami szintén tehermentesíti a környezetet.

Kifejezetten újdonság, hogy a padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure+ 

Az új fejlesztés eredményeképpen olyan klikkrendszer segíti a vásárlók életét, ami a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a padló számára a nedvesség behatolásával szemben.

A Krono Original Super Natural K633 Gold Apollo Oak laminált padló közepesen sötét klasszikus színárnyalatát és mintázatát a fózolás, azaz a négyoldalú V-horony még autentikusabbá teszi. Továbbá a padló kompatibilis az „alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel.

A felületet mikrokarcvédelemmel láttál el, így védett az erős mechanikai igénybevételek vagy a házi kedvencek karmai által okozott mikrokarcolásokkal szemben. Az ABC Anti Bacterial Comfort pedig gátolja a baktériumok elszaporodását a padlón. Nagy tartósságuknak, foltállóságuknak köszönhetően könnyedén ellenállnak a mindennapi élet kihívásainak, miközben mindig megőrzik hibátlan szépségüket.

A gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K633 Gold Apollo Oak laminált padló esetében, a garanciális feltételek betartása mellett.

Ha szakszerű kezekbe adná a padló lefektetését, akkor ide kattintva felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot, akik szívesen segítenek ebben Önnek!

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest